Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Podwyższona temperatura po okresie
Odpowiedz

Podwyższona temperatura po okresie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • AnulaZ Nowa

Wysłany: 4 lutego 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj 12dc a temperatura dalej jest podwyższona. W tych dniach powinnam mieć 36,4-36,5, a od ostatniej owulacji i okresu, który pojawił się o kilka dni za wcześnie mam temperaturę na wyższym poziomie. Czy któraś z Was miała taki przypadek? jakie mogą być przyczyny takich temperatur ? Robiłam dziś test i wyszedł negatywny. Dla porównania daję poprzedni oraz bieżący wykres

8cefd1bf42e22ac626174015e535eab4.png

38e605a1a9db6114612763266329b86f.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 23:01

• Natii Koleżanka

Wysłany: 5 lutego 2015, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm ja dopiero drugi cykl mierze temperatury i nie wiem jaka mialam poprzednia na samym poczatku cyklu ale teraz 6dc 38.8 i 7dc 36.6 i tak sie zastanawiam czy to normalne bo wiekszosc dziewczyn pisze ze maja o wiele mniejsze...

6f5bc7ee5e.png 2dr870w.jpg
  • AnulaZ Nowa

Wysłany: 5 lutego 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Często jest tak że temperatura dopiero spada w trakcie lub po okresie. Nie wiem jakie miałaś najniższe temperatury, ale być może Twoja średnia temperatura będzie wyższa niż u innych dziewczyn i to nie jest nic niepokojącego. Ważne jest aby zaobserwować skok temperatur w trakcie lub po owulacji.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ