Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

pomiary w skrócie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2017, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Potrzebuje pomocy. Od niedawna próbuję mierzyć temperaturę i besemerować objawy itp. Wyszłam już z wprawy po długiej przerwie i nie pamiętam dokładnie co i jak.
    4 wyższe temperatury oznaczają okres po owulacji? Czy ten czwarty dzień jest już bezpieczny jeśli chodzi o dni niepłodne? Oczywiście biorę pod uwagę śluz - nie jest on niestety jednoznaczny no ale przyjmijmy, że umiem go odrózniać :-)

Proszę o pomoc. Zerkniecie na mój wykres?

• Kara93 Ekspertka

Wysłany: 16 lutego 2017, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tego co ja czytałam to po trzydniowym wzroście kolejne dni są bezpieczne

♥ 28.10.2017 ♥
    n59yupjyj6h97u00.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ