WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

pomiary w skrócie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2017, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Potrzebuje pomocy. Od niedawna próbuję mierzyć temperaturę i besemerować objawy itp. Wyszłam już z wprawy po długiej przerwie i nie pamiętam dokładnie co i jak.
    4 wyższe temperatury oznaczają okres po owulacji? Czy ten czwarty dzień jest już bezpieczny jeśli chodzi o dni niepłodne? Oczywiście biorę pod uwagę śluz - nie jest on niestety jednoznaczny no ale przyjmijmy, że umiem go odrózniać :-)

Proszę o pomoc. Zerkniecie na mój wykres?

• Kara93 Ekspertka

Wysłany: 16 lutego 2017, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tego co ja czytałam to po trzydniowym wzroście kolejne dni są bezpieczne

♥ 28.10.2017 ♥
    n59yupjyj6h97u00.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ