Pomoc w interpretacji
-
WIADOMOŚĆ
-
No, twój wykres jest wyjątkowo przejrzysty Owu była w okolicach 20 dc tak jak wyznaczył program. Pozostaje czekać na przewidywany dzień @ i zatestowaćStarania o drugie dziecko
HSG - marzec 2018 (16 cs) - oba jajowody drożne
Laparoskopia z histeroskopią - listopad 2018 (25 cs)
Badanie nasienia - morfologia 3% (styczeń 2018) -> 6% (lipiec 2018); HBA 89%, DFI 22%, HDS 2% (04.2019)
Hormony w normie
LH:FSH poniżej 0,6 (?)
AMH w normie (2,39 ng/ml)
TSH w normie
Diagnoza:
Endometrioza 4. st. - lewy jajnik i jajowód w zrostach z jelitami
Torbiel endometrialna na prawym jajniku - 05.2019
Leczenie:
Rozpoczęcie ultra długiego protokołu - Diphereline (26.06) Stymulacja (27.08) -> 12 pęcherzyków
Punkcja -> 8 komórek IMSI -> 5 zapłodnionych
Transfer w 3. dobie jeden zarodek 8A - nieudany
Zamrożony 3AB -
Witam! To dopiero mój drugi cykl starań a pierwszy z mierzeniem temperatury. Dziś ovufriend zmienił mi dzień owulacji z poniedziałku 12.04 na środę 14.04... Już się zakręciłam. Z drugiej strony jeśli rzeczywiście była w środę to trochę więcej serduszek jest przed owu.... Czy często se to zdarza, że mimo iż wcześniej była linia ciągła czyli nie było wątpliwości po jakimś czasie dzień owu jest zmieniany?? Doradźcie proszę...
-
carolina84 wrote:Witam! To dopiero mój drugi cykl starań a pierwszy z mierzeniem temperatury. Dziś ovufriend zmienił mi dzień owulacji z poniedziałku 12.04 na środę 14.04... Już się zakręciłam. Z drugiej strony jeśli rzeczywiście była w środę to trochę więcej serduszek jest przed owu.... Czy często se to zdarza, że mimo iż wcześniej była linia ciągła czyli nie było wątpliwości po jakimś czasie dzień owu jest zmieniany?? Doradźcie proszę...
wykresik masz bardzo łady. czesto sie to zdarza nie masz sie czym martwić -
Aniko, niestety na razie jeszcze nie widać, czy była owulacja. Ale to nie znaczy, że na dniach nie będzie skoku Póki co musisz czekać i obserwować. Masz regularne cykle? A jeśli tak to jak długie? I kiedy mniej więcej masz owulację?Starania o drugie dziecko
Badanie nasienia - morfologia 3% (styczeń 2018) -> 6% (lipiec 2018); HBA 89%, DFI 22%, HDS 2% (04.2019)
Hormony w normie
TSH w normie
Diagnoza:
Leczenie:
Rozpoczęcie ultra długiego protokołu - Diphereline (26.06) Stymulacja (27.08) -> 12 pęcherzyków
Zamrożony 3AB -
Cykle miałam regularne. W zeszłym cyklu miałam ciążę biochemiczną... lekarz powiedział ze nie musimy rezygnować ze staranek. wiec sie staramy.wydaje mi sie ze owu byla 11dc ale temp nie podskoczyła i juz sama nie wiem co mam o tym mysleć. zazwyczaj owulacja byla 13-14 cd. a cykle byly 28 dniowe. teraz jak to z ciałem bywa..napewno sie cos poprzestawiało.
-
dziewczyny moglybyscie mi pomoc ?dzis tempka spadla, czy to oznacza ze nici z ciazy ?
https://ovufriend.pl/graph/205ef6c4789398b52a67288434a953ccNajpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
anika czyli mozliwe ze sie zagniezdza ? troche mnie uspokoilas.
w sumei czuje klocia w macicy ale nie sa bolesne tylko tak jak przed @ zawsze mialam
a wczoraj ciagnelo mnei w pachwinachNajpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Anika - jest skok temperatury, jeżeli kolejne temperatury będą wyższe niż podstawowa, tzn że doszło do owulacji. Owulacja mogła się jak najbardziej przesunąć przez ciążę biochemiczną, ale też przez milion różnych innych czynników.Starania o drugie dziecko
Hormony w normie
TSH w normie
Diagnoza:
Leczenie:
Zamrożony 3AB -
doszło do zaplodnienia ale zarodek nie zagnieździł sie w macicy. Bylam w 5tc w szpitalu bo plamiłam. I okazało sie ze na usg nic nie ma. beta 4,41.. Teraz biore lutke. mam nadzieje ze pomoze to w zagnieżdzeniu. 1/3kobiet na swiecie zachodzi w takiej ciazy..tylko nawet o tym nie wie bo okres przychodzi w terminie albo kitka dni po.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2013, 09:09