Pomoc w interpretacji wykresu...
-
WIADOMOŚĆ
-
lithium wrote:Mi testy owulacyjne z domowego laboratorium wychodziły pozytywne ciągle (teraz już wiem dlaczego) więc zrezygnowałam z nich.
No ja wstaje o 4:30 i potem 7:30 i właśnie nie wiem kiedy mierzyć.
Najlepiej o 4:30, bo przed pierwszą pobudką pewnie śpisz dłużej -
LaBellePerle wrote:Najlepiej o 4:30, bo przed pierwszą pobudką pewnie śpisz dłużej
-
Girl25 wrote:A popatrz ja nie zwróciłam uwagi na godziny.
Lithium ma 1,5 roku i dalej w nocy je? -
lithium wrote:Tak, to mały głodomor. Nie je mleka, odrzucił jak skończył roczek ale je kaszkę z butelki. Próbowaliśmy go oduczyć, dawać wodę do picia, ale niestety. Dopóki nie zje, nie zaśnie. A jak ma płakać i paść ze zmęczenia to wolę dać mu tą jego kaszkę
a mogę spytać jak nazwaliście Synka? -
LaBellePerle wrote:a mogę spytać jak nazwaliście Synka?
A dokładniej to Alan Dawid, drugie imię po tatusiu
-
lithium wrote:Mi testy owulacyjne z domowego laboratorium wychodziły pozytywne ciągle (teraz już wiem dlaczego) więc zrezygnowałam z nich.
No ja wstaje o 4:30 i potem 7:30 i właśnie nie wiem kiedy mierzyć.lithium lubi tę wiadomość
-
Girl25 wrote:No tak tylko lepszy byłby cycek jak już ale chodzi bardziej o to że to nie zdrowe bo brzuszek nie odpocznie
-
Kotek90 wrote:Mierz o 4.30, jeśli wstajesz dwa razy, to zawsze mierzysz wcześniej. Powinno się mierzyć góra do 7.00, chyba że masz pracę na zmiany.
-
lithium wrote:Imię dla syna wybierał Mąż - Alan. ❤
A dokładniej to Alan Dawid, drugie imię po tatusiu
Kurde bardzo elegancko to brzmilithium lubi tę wiadomość
-
lithium wrote:Wiem, ale niestety ja nie mogłam karmić piersią. No i zęby się też psują... Ale nie mam serca jakoś mu nie dać tej kaszki. Ale przygotowuję się do tego mentalnie, może na wakacjach się uda mu wkręcić, że nie ma butelki i już... 😃[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
LaBellePerle wrote:Kurde bardzo elegancko to brzmi
LaBellePerle lubi tę wiadomość
-
Girl25 wrote:Musisz próbować. Mój w sumie sam przestał jeść w nocy bo jadł coraz mniej i jak już bylo tylko 30 ml to zaczęłam dawać mu picie. I też mm dawałam bo odkąd zaczęłam go dokarmiac po 5 miesiącu tak nie chciało mu się ssać cycka bo z butelki było łatwiej i tak ok 6 miesiąca straciłam pokarm. Przy drugim już tego błędu nie popełnie
Może będę próbować mu dawać coraz mniej? Nie wiem jak za to się zabrać -
Dziękuje ! 🙂Nami wrote:Tempka cały czas wyższa niż w 1 fazie cyklu. Narazie zbyt krótko żeby coś powiedzieć. Takie wahania są całkiem normalne i dopuszczalne w 2 fazie a temperatura też może rosnąć sobie powoli... nic więcej chyba na ten moment powiedzieć nie można ale wg mnie wykres wygląda ok
-
lithium wrote:Mi od razu w szpitalu powiedzieli, że może być tak, że nie będę karmić piersią bo syn miał objawy wcześniacze i nie potrafił ssać a przez to ja nie mogłam rozkręcić laktacji. I tak próbowaliśmy do usranej śmierci ale dziecko się nie najadało a ja płakałam. Więc rzuciłam to wszystko i zaczęłam karmić mm. I od razu dziecko szczęśliwsze, spokojniejsze i najedzone a ja się czułam jakby mi kamień z serca spadł.
Może będę próbować mu dawać coraz mniej? Nie wiem jak za to się zabrać[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Girl25 wrote:A kiedy miał się urodzić wg terminu? Możesz spróbować tak stopniowo coraz mniej a za jakiś czas samo picie dawać tylko wodę polecam bo potem dziecko ciężko odzwyczaic. A je normalne posilki przez dzień?
Ale teraz w ogóle po nim nie widać, lubi i je wszystko, z nami je śniadanie, obiad i kolacje i w między czasie jakieś owoce czy warzywa czy przekąskę. I bardzo dużo pije.
Chyba tak spróbuję, coraz mniej mu dawać -
lithium wrote:Moja temperatura o 4:30 mnie bardzo zaskoczyła... Jeśli nie będzie to ciąża to chyba jestem chora 😂
-
Dziewczyny, czy Wy tez macie jakis bledny wykres tu na ovu ? Ja sie dopeiro teraz zorientowalam, ze ten w stopce jest inny od tego ktory mam w zakladce tu swojej" Biezacy wykres"
I ten to jest ze stopki:
I tu wyraznie widac, 8. czerwca mialam temperature 36.21, a na tym wykresie ze stopki pokazuje 36,28
I jakim cudem nagle jest 20 czerwca ? Czy ja tu czegos nie ogarnelam? Ale wyglada na to, ze daty sa poprzesuwane.
Wykres ze stopki:
Wykres z mojej zakladki z ovufriend "Biezacy wykres"