X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Pomoc w odczytaniu wyniku testu owulacyjnego
Odpowiedz

Pomoc w odczytaniu wyniku testu owulacyjnego

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karolinka22 Nowa

Wysłany: 10 grudnia 2015, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Mam ogromną prośbę bo sama już głupieję, czy wynik testu owulacyjnego jest wg was pozytywny?
    http://zapodaj.net/152a0e7352bad.jpg.html
    test robiłam 7 grudnia, stosunek był 8 i 9 grudnia, jest choć cień szansy na ciążę?

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 06:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teoretycznie kreska jest troszeczke slabsza od tej kontrolnej jak na moje oko ale dla mnie test pozytywny.mi jeszcze mniej sie zabarwiala przy owulce

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • Karolinka22 Nowa

Wysłany: 12 grudnia 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki wielkie, stosunek był dzień po rano więc jakaś nadzieja jest

• Ciężarówka Znajoma

Wysłany: 13 grudnia 2015, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak dla mnie jest negatywny. radziłabym powtórzyć jutro. ale stosunek nie zaszkodzi :)

• Ciężarówka Znajoma

Wysłany: 13 grudnia 2015, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przepraszam , nie doczytałam ,że test jest z 7 grudnia. nadzieja zawsze jest :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ