POMOCY :( brązowe plamienia w trakcie brania luteiny!
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi gin powiedział, że @ może przyjść w trakcie brania luteiny i wtedy mam ją odstawić. Po wykresie widzę, że temperatura Ci spada...
W tym cyklu brałam duphaston i też w trakcie brania @ przyszła do mnie... i odstawiłam. W każdym razie zaczęło się plamieniami, na początku nic sobie z tego nie robiłam, dopiero jak temperatura zaczęła mi spadać i brzuch zaczął boleć jak na @ to oprzytomniło mnie, że to @... -
doskonale Cie rozumiem... mi się przy duphastonie skrócił cykl.. pierwszy trwał 25 dni a drugi 22 dni.. tez zaczynało się brązowym plamieniem jeszcze w trakcie brania duphastonu (w 6-8 dniu brania). Ja brałam do końca bo nie bolał mnie brzuch jak na okres.. ale wczoraj @ przyszła więc to jednak był zwiastun okresu.
Kiniacz lubi tę wiadomość
-
Aleksia85 wrote:jeśli nie masz objawów jakby @ miała przyjść to ja bym nie odstawiała bo przy duphastonie plamienia się zdarzają niestety i wcale nie jest to ani objaw @ ani ciąży
Też tak myślę, że lepiej żebyś nie odstawiała jeśli nie czujesz, że to @... te plamienia może miną.