Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

poprosze o opinie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2013, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny była bym wdzieczna za opinie na temat mojego wykresu, w sumie kawalka od wykrytej ovu do dzis, z góry dziekuje za opinie:)
    https://ovufriend.pl/graph/90f2b219acf8fe9c94a2bbd57a2bc37b

• m_d_f Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm, nie było śluzu płodnego, ale według metody termicznej do owulacji doszło, jeśli tak, to wychodzi na to, że prawdopodobnie jesteś w ciąży.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co myslisz o moim wykresie? 4c107f9df2366c6e763425fea69fd004.png

• m_d_f Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teoretycznie ovu dobrze wstępnie (przerywana linia) wyznaczyło owulację, ja też bym tak zrobiła, ale gdyby rzeczywiście owulacja była koło tego 14 dc, no to już byś była w ciąży i o tym wiedziała, a testy wychodzą negatywne. Poza tym miałaś drugi raz dni płodne, więc prawdopodobnie do owulacji doszło dopiero wtedy - ale temperatura jeszcze tego nie potwierdziła, więc trzeba czekać.

Polecam zakupienie termometru z dwoma miejscami po przecinku, wtedy wykresy będą bardziej miarodajne i czytelne, i nie powinno być aż takich problemów z ich interpretacją.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2013, 10:52

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no mysle ze taki termometr zakupie... zaznaczylam @ wtedy kiedy byly te plamienia bo drugi dzien mogl juz byc lekka @

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ