Pozytywne testy owulacyjne od 21 dnia cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, u mnie podobnie z tym że cykl wygląda na bez owulacyjny temperatury są dość niskie ale nigdy nie były zbyt wysokie. 19 i 20 dc miałam pozytywne testy owu później negatywny i od wczoraj 24 dc i dziś 25 dc pozytywne. Dodam zdjęcie z dziś bo może się mylę ale nie wiem co jest grane https://naforum.zapodaj.net/7a16f99dcdad.jpg.html
-
Aliaa96 wrote:Witam mam takie pytanie odnośnie mierzenia temp. I moze mi pomożecie, mierze temp od tego cyklu. Prosze powiedzicie mi gdzie najlepiej mierzyć temp. Pochwa czy usta. ???
W pochwie otrzymuje sie 37 po pdzebudzeniu
A w ustach 36.5 do 37.7
Lepiej w pochwie,bo usta jak masz np w nocy otwarte to tempka może być niższa,a w pochwie nie😉jest bardziej miarodajna.Ja mierzyłam kilka cykli w ustach,a od tego w pochwie i tak,tam jest wyższa o ok.0,5stopnia.
A który dzień cyklu masz że aż 37stopni? -
Marzenia wrote:Lepiej w pochwie,bo usta jak masz np w nocy otwarte to tempka może być niższa,a w pochwie nie😉jest bardziej miarodajna.Ja mierzyłam kilka cykli w ustach,a od tego w pochwie i tak,tam jest wyższa o ok.0,5stopnia.
A który dzień cyklu masz że aż 37stopni?
W pochwie dziś mialam 37.1, 26 dc
A w ustach 36.4 -
Marzenia wrote:No to tempka ładna,ile dni po owu?Tak,jak już napisałam,bardziej miarodajna jest w pochwie.
-