X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Pozytywne testy owulacyjne od 21 dnia cyklu
Odpowiedz

Pozytywne testy owulacyjne od 21 dnia cyklu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Magdalena 😀 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2020, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy uważacie że test owulacyjny jest pozytywny?
    https://zapodaj.net/f135751df2bd3.jpg.html

• Róża 1 Ekspertka

Wysłany: 23 stycznia 2020, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalena 😀 wrote:
    Czy uważacie że test owulacyjny jest pozytywny?
    https://zapodaj.net/f135751df2bd3.jpg.html

Oj tak bardzo pozytywny ❤️ trzymam kciuki ✊🍀

• Dastiny Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2020, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, u mnie podobnie z tym że cykl wygląda na bez owulacyjny temperatury są dość niskie ale nigdy nie były zbyt wysokie. 19 i 20 dc miałam pozytywne testy owu później negatywny i od wczoraj 24 dc i dziś 25 dc pozytywne. Dodam zdjęcie z dziś bo może się mylę ale nie wiem co jest grane https://naforum.zapodaj.net/7a16f99dcdad.jpg.html

• Aliaa96 Koleżanka

Wysłany: 17 lutego 2020, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam mam takie pytanie odnośnie mierzenia temp. I moze mi pomożecie, mierze temp od tego cyklu. Prosze powiedzicie mi gdzie najlepiej mierzyć temp. Pochwa czy usta. ???
    W pochwie otrzymuje sie 37 po pdzebudzeniu
    A w ustach 36.5 do 37.7

• Marzenia Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2020, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aliaa96 wrote:
    Witam mam takie pytanie odnośnie mierzenia temp. I moze mi pomożecie, mierze temp od tego cyklu. Prosze powiedzicie mi gdzie najlepiej mierzyć temp. Pochwa czy usta. ???
    W pochwie otrzymuje sie 37 po pdzebudzeniu
    A w ustach 36.5 do 37.7

Lepiej w pochwie,bo usta jak masz np w nocy otwarte to tempka może być niższa,a w pochwie nie😉jest bardziej miarodajna.Ja mierzyłam kilka cykli w ustach,a od tego w pochwie i tak,tam jest wyższa o ok.0,5stopnia.
    A który dzień cyklu masz że aż 37stopni?

• Aliaa96 Koleżanka

Wysłany: 17 lutego 2020, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzenia wrote:
    Lepiej w pochwie,bo usta jak masz np w nocy otwarte to tempka może być niższa,a w pochwie nie😉jest bardziej miarodajna.Ja mierzyłam kilka cykli w ustach,a od tego w pochwie i tak,tam jest wyższa o ok.0,5stopnia.
    A który dzień cyklu masz że aż 37stopni?

W pochwie dziś mialam 37.1, 26 dc
    A w ustach 36.4

• Marzenia Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2020, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aliaa96 wrote:
    W pochwie dziś mialam 37.1, 26 dc
    A w ustach 36.4

No to tempka ładna,ile dni po owu?Tak,jak już napisałam,bardziej miarodajna jest w pochwie.

• Aliaa96 Koleżanka

Wysłany: 18 lutego 2020, 05:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzenia wrote:
    No to tempka ładna,ile dni po owu?Tak,jak już napisałam,bardziej miarodajna jest w pochwie.
    Owu byla miedzy 15 dc a 18 dc, 15 dc test owu wyszedl pozytywny dwie mocne kreski, i uzywam tez mikroskop owulacyjny i również byly paprotki, dzis temp 37.0 27dc

• Aliaa96 Koleżanka

Wysłany: 22 lutego 2020, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś

Zrobiłam dziś bete HCG wynik to 0.583 .

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ