Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo mamy super mieszkanie kawalerke taka 40m2 zrobiona dwoch pokoi i jest super, bo aneks kuchnny i lozko malzenske i kanapa i super ale uklad jest taki ze lozeczka nie wstawimy.... bo z jednej strony kuchnia z drugiej same okna a przeciez lozeczka pod okem nie wstawie... I albo jakos wykombinuje jak poprzestawiac albo kombinuje lozeczko takie dostawiane do lozka...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo to bedziesz miala na przyszlosc
No olencja to fajnie :)My nie mamy sznsy na swoje mimo ze nas stac, ja zleceniowka G ma duze zarobki ale male odnotowane i tez na zlecenie albo pol etatu ma zatrudninie i nikt nam nie daAle moze z czase sie dorobimy
-
Marta29 wrote:A plany obiadowe jakie macie? Mi już pomysłów brakuje.....a i stać się w kuchni nie chce pół dnia....Olencja-tylko z takich produktów dostępnych wszędzie
Kulki ziemniaczane, filety panierowane w migdałach i surówka z młodej kapustkiBardzo szybkie
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualnyolencja wrote:ja bym chciala pomieszkac na woli albo bemowie teraz:) lubie zmieniac
Fajnie tam, bemowo za to jest bogate i super tam dzieci maja w szkolach bo moja mama pracuje jako pielegnierka w szole wiec jest na bierzaco
A Gdzie teraz mieszkasz? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny