X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • olencja Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wlasnie co ciekawe dopiero odkad sie staram o dziecko :) wczesniej jakos mi nie chcialo sie jesc roznych cudow:)

u5cvp2.png
  • Marta29 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I fajnie mieć taką zajawkę :) zazdroszczę troszkę,ja szukam łatwych rozwiązań-ale też zdrowych :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie to ja lubie pocudowac z gotowaniem ale jakos na razie mam mysli czym innym zajete kombinuje czy mieszkania innego nie powinnismy wynajac ;/ A nie chce tego opuszczac;(

• olencja Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam to samo,chce zmienic mieszkanie ale nie chce misie szukac:/ a Wy czemu mielibyscie zmienic? moze sie wymienimy:)

u5cvp2.png
  • Marta29 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się nie chce w tygodniu. Lecę do szkoły rano,kupa obowiązków i jeszcze gotowanie zanim odbiorę małą. Ale jak mam wolne to też szukam jakichś przepisów.
    Ciri,a co z tym jest nie tak?Drogie,małe?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo mamy super mieszkanie kawalerke taka 40m2 zrobiona dwoch pokoi i jest super, bo aneks kuchnny i lozko malzenske i kanapa i super ale uklad jest taki ze lozeczka nie wstawimy.... bo z jednej strony kuchnia z drugiej same okna a przeciez lozeczka pod okem nie wstawie... I albo jakos wykombinuje jak poprzestawiac albo kombinuje lozeczko takie dostawiane do lozka...

• olencja Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam dwa i chetnie zamienie na kawalerke :D

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie troche jest ale w tej cenie nic lepszego nie znalezlismy a szykalismy dosc dlugo, przeraza mnie szukanie innego...

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    ja mam dwa i chetnie zamienie na kawalerke :D
    Zastanow sie jak zajdziesz bedziesz szukac innego :P

• olencja Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale ja juz na ostatniej prostej do kupna wlasnego ale teraz nam dwa pok nie potrzebne bo wczesniej mieszkalam z siostra a teraz sami wiec potrzebujemy 1 pokoj na rok

u5cvp2.png
  • Marta29 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie wymyślicie coś sensownego...
    Ciri,jak to fajnie posłuchać jak ktoś planuje gdzie łóżeczko postawić np. :) u mnie wszystko jest po małej,łóżeczko,niania elektroniczna,podgrzewacz-nigdy nie używany :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo to bedziesz miala na przyszlosc :)
    No olencja to fajnie :)My nie mamy sznsy na swoje mimo ze nas stac, ja zleceniowka G ma duze zarobki ale male odnotowane i tez na zlecenie albo pol etatu ma zatrudninie i nikt nam nie da :( Ale moze z czase sie dorobimy

• olencja Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestescie mlodzi,nazbieracie tak jak my na wlasne,ale trzeba oszczedzac,inaczej sie w tym kraju nie da

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 13:12

u5cvp2.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym chciala pomieszkac na woli albo bemowie teraz:) lubie zmieniac

u5cvp2.png
  • Skierka Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta29 wrote:
    A plany obiadowe jakie macie? Mi już pomysłów brakuje.....a i stać się w kuchni nie chce pół dnia....Olencja-tylko z takich produktów dostępnych wszędzie :)

Kulki ziemniaczane, filety panierowane w migdałach i surówka z młodej kapustki ;) Bardzo szybkie :P

Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
    Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
    yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc SKierka,jak robisz kulki?

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    ja bym chciala pomieszkac na woli albo bemowie teraz:) lubie zmieniac
    Moj G jest z Woli :) Fajnie tam, bemowo za to jest bogate i super tam dzieci maja w szkolach bo moja mama pracuje jako pielegnierka w szole wiec jest na bierzaco :)
    A Gdzie teraz mieszkasz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skierka wrote:
    Kulki ziemniaczane, filety panierowane w migdałach i surówka z młodej kapustki ;) Bardzo szybkie :P
    WLasnie!! ja tez chce wiedziec jak robisz :)

Skierka lubi tę wiadomość

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skierka wrote:
    ja też jestem ciekawa kulek Skierko :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skierka jak sie czujesz? Jak choróbsko?

‹‹ 280 281 282 283 284 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ