Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
olencja wrote:czesc SKierka,jak robisz kulki?
Witam
Na 1kg ugotowanych ziemniaków, daję 2 jajka i dwie łyżki mąki ziemniaczanej. Zagniatam, obtaczam w bułce tartej i dla siebie oraz dzieci piekę w piekarniku, a mężowi robię we frytkownicyCzasem do bułki dodaję jakieś przyprawy dla zmiany smaku. Podaję zawsze z sosem czosnkowym na bazie jogurtu
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
ciri22 wrote:Skierka jak sie czujesz? Jak choróbsko?
Dziękuję,że pytaszOgólnie lepiej, ale mam brzydki ropny katar
Jak zwykle padły mi zatoki. Inhaluję się intensywnie, ale jak nie przejdzie, to muszę iśc zrobić crp, bo jednak stan zapalny może byc groźny
-
nick nieaktualnyolencja wrote:teraz na sadybie-masakra,zamula totalna,sami emeryci
Bialoleka jest odcieta od swiata ale tanie mieszkania i same dziec
(mama w zeszlym roku kupila po rozwodzie tam mieszkanie) A z G mieszkam na Ochocie od wrzzesnia na tylach Hali Banacha i jestem zachwycona
-
nick nieaktualnySkierka wrote:Dziękuję,że pytasz
Ogólnie lepiej, ale mam brzydki ropny katar
Jak zwykle padły mi zatoki. Inhaluję się intensywnie, ale jak nie przejdzie, to muszę iśc zrobić crp, bo jednak stan zapalny może byc groźny
-
nick nieaktualnySkierka wrote:Witam
Na 1kg ugotowanych ziemniaków, daję 2 jajka i dwie łyżki mąki ziemniaczanej. Zagniatam, obtaczam w bułce tartej i dla siebie oraz dzieci piekę w piekarniku, a mężowi robię we frytkownicyCzasem do bułki dodaję jakieś przyprawy dla zmiany smaku. Podaję zawsze z sosem czosnkowym na bazie jogurtu
Skierka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyolencja wrote:ja pije kawe z topinamburu zblendowana z maslem i olejem kokosowym:D
odstawialm kofeine z racji szkodliwosci kofeiny na rzeski w jajowodach i podnoszeniu kortyzolu -
Skierka wrote:Witam
Dzięki Skierko i szybkiego powrotu do zdrowia! Obyś odetchnęła z ulgą.
Skierka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolencja wrote:takie klacze:) rolnicy to hoduje i daja dzikom zeby im ziemniakow nie wyzeraly:D
ja lubie,ale nie kazdy jest w stanie to pic:) np surowy topinambur zjem z marchewka tarta ale gotowanego nie lubiez rozmarynem pychaaaaa!
olencja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
olencja wrote:o kurcze to musi byc pychotka:) sprobuje:) myslisz ze bez bulki tartej da rade upiec? bo jestem na bezglucie
Myślę, że da radę, choć ja bym się pokusiła o coś do obtoczenia, bo wtedy robią się takie chrupiące. Może migdały mielone?ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny