Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paulette wrote:jutro się wszystko okaże, szkoda tylko, że tak długo cykl mi się wydłużył
Też mi się wydaje,że owulacja była deczko później niz owvu pokazuje. Trzymam kciukiPaulette lubi tę wiadomość
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewuszki, ja ta tylko z doskoku, żeby się przywitać i powiedzieć dobranoc. Jakiś taki okres mam że śpię non stop, autentycznie nie wyłażę z wyra, bo chwilę pożyję i idę znów spać
Siekierka w ilu stopniach i jak długo pieczesz te ziemniaczane kuleczki, bo takiej nabrałam na nie ochoty, że męża ubłagałam by po ziemniaki pojechał ^^ -
Namida wrote:Dziewuszki, ja ta tylko z doskoku, żeby się przywitać i powiedzieć dobranoc. Jakiś taki okres mam że śpię non stop, autentycznie nie wyłażę z wyra, bo chwilę pożyję i idę znów spać
Siekierka w ilu stopniach i jak długo pieczesz te ziemniaczane kuleczki, bo takiej nabrałam na nie ochoty, że męża ubłagałam by po ziemniaki pojechał ^^
190 stopni kochana tak długo, az beda rumiane z kazdej strony (potrzasam blaszka w trakcie )Tak ok pol godziny.
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeszcze nie ;p ale mnie sie nic nie podoba wiec problem bede miala. Zresta to mama zaczela ;p
Noo i co z lozeczkiem czy szukac nowego mieszkania.
Ale ja taka jestem ze jak za cos sie biore to mam plan tylko wdrazam go stopniami. Lubie miec plan ktoru potem moj charakterek niszczy ;p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rozumiem ze sezon urlopowy, ale ja nie lubię gór. Zaczyna mnie ten cykl koszmarnie wkurzać
-
nick nieaktualny