X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    no teraz to to już muszę czekać bo dopiero co obiad zjadłam i sok piłam. Jakoś na ciążę to raczej wątpię Ciri ;)
    Nie marudz. Ja zrobilam 9 dni po owulacji i po 15 i w ogóle po soku

Paulette lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja już poczekam do jutra :D lubię marudzić :P

• olencja Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    Hahaha to zielony jeczmien, spirulina I mielone nasiona konopii :)
    jem rozne rzeczy,te co piszesz tez i nic:/ u mnie to juz wiek emerycki robi swoje:/

u5cvp2.png
  • Skierka Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    jutro się wszystko okaże, szkoda tylko, że tak długo cykl mi się wydłużył :/

Też mi się wydaje,że owulacja była deczko później niz owvu pokazuje. Trzymam kciuki :)

Paulette lubi tę wiadomość

Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
    Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
    yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • Skierka Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I u mnie pierwszy blady cień był już 8dpo, ale widoczny tylko dla wprawionego oka ;)

yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jezu jak ja kiedys zobacze jakas bladote na tescie to z wrazenia zemldeje:D

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skierka wrote:
    Też mi się wydaje,że owulacja była deczko później niz owvu pokazuje. Trzymam kciuki :)
    nawet jeśli była wtedy jak Ciri przewiduje to też mi pasuje :D

Skierka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    jem rozne rzeczy,te co piszesz tez i nic:/ u mnie to juz wiek emerycki robi swoje:/
    Ja mam 30 ale my zawsze mieliśmy bardzo wysokie libido

• olencja Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aa to zmienia postac rzeczy:) mi po 30stce i po 10 latach zwiazku baaaaardzo spadlo:(

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No my znamy się niemal 10. W związku od 8-9...a i tak mamy dużo mniejsze niz kiedys. Boje się jak będzie w ciąży:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewuszki, ja ta tylko z doskoku, żeby się przywitać i powiedzieć dobranoc. Jakiś taki okres mam że śpię non stop, autentycznie nie wyłażę z wyra, bo chwilę pożyję i idę znów spać XD
    Siekierka w ilu stopniach i jak długo pieczesz te ziemniaczane kuleczki, bo takiej nabrałam na nie ochoty, że męża ubłagałam by po ziemniaki pojechał ^^

• Skierka Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Namida wrote:
    Dziewuszki, ja ta tylko z doskoku, żeby się przywitać i powiedzieć dobranoc. Jakiś taki okres mam że śpię non stop, autentycznie nie wyłażę z wyra, bo chwilę pożyję i idę znów spać XD
    Siekierka w ilu stopniach i jak długo pieczesz te ziemniaczane kuleczki, bo takiej nabrałam na nie ochoty, że męża ubłagałam by po ziemniaki pojechał ^^

190 stopni kochana tak długo, az beda rumiane z kazdej strony (potrzasam blaszka w trakcie ) :) Tak ok pol godziny.

yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mniam. ;D a ja bylam dzis u mamy wiec w dzien nic nie spalam ale zeszlo sie na imiona dla dzieci i uswiadomilam sobie ze mnie sie nic nie podoba.... Masakra to.m bedzie jeden z najtrudniejszych wyborow w moim zyciu

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri tydzień po teście a Ty juz masz wszystko ustalone:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze nie ;p ale mnie sie nic nie podoba wiec problem bede miala. Zresta to mama zaczela ;p
    Noo i co z lozeczkiem czy szukac nowego mieszkania.
    Ale ja taka jestem ze jak za cos sie biore to mam plan tylko wdrazam go stopniami. Lubie miec plan ktoru potem moj charakterek niszczy ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zreszta ja sie przespie z tym ze dwa miesiace i stwierdze ze to nie to:P ja to wariat jestem :D ale uwielbiam siebie :) Nie chcialabym byc inna i nie probuje sie zmieniac :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsze możesz przemalować jak nagle Ci sie odwidzi:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 04:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blahahaha ;D

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozumiem ze sezon urlopowy, ale ja nie lubię gór. Zaczyna mnie ten cykl koszmarnie wkurzać

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwielbiam gory ale ja to tak po czesci goralka ;p bo od strony ojca i mamy mam rodzine a gorach..

‹‹ 283 284 285 286 287 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ