Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKochana smerfetka bylam dla wujka jak bylam mala wiec to sie nie liczy ;fewi0808 wrote:madziula zostań znami jak najdłużej ale oby Ci sie jak najszybciej udało :*
Mtślałam że tylko ja jestem Smerfetka.
Muszę mężowi powiedzieć żeby coś orginalniejszego wymyślił 
-
nick nieaktualnyJa jestem cierpliwa i w ogole mialam nie testowac. Calkowicie nie. I wstalam rano poszlam do kazienki i bez zastanowienia planu czy tego o boze chce testowac siknelam i jak zobaczylam dwie kreski stwierdzilam ze moze test owulacyjny obsikalam... Ale ja to pierwszy raz tak test zrobialam. Nie wiem czy to moja podswiadomosc dala mi ten impuls czy co... Naorawde ten test to jakies wariactwo.Madziulla wrote:ale Ty chyba dosyć szybko test zrobiłaś? czy po prostu krótkie cykle miałaś? bo mi @ miała przyjść wczoraj. a sledze forum od kilku dni to Ty chyba tydz temu test robiłaś. A myślałam ze to ja jestem niecierpliwa

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo i to byl dzien taty. Ale szczerze nie mialam objawow i do tej pory nie mam wiec jak ktos by zapytal czy czulam to nie ;pMadziulla wrote:
Chciałabym mieć taką intuicję ja po każdym teście dostaje na drugi dzień @ dlatego staram się teraz wytrzymać jak najdłużej. od 2 mies nie robię zapasów 2-3 testów w domu. tylko kupuje 2 i robię dzień po dniu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno właśnie chciałam się spytać o 1 objawy to chyba już nie ma sensu
. Zanim poroniłam to z krwi test wyszedł 29. po 7 dniach wylądowałam na pogotowiu na drugi dzień po wizycie na pogotowiu wynik 19. przez 7 dni wiedziałam ze byłam w ciąży. tez nie miałam objawów. poza jednym. 2 dni przed poronieniem zaczęło mnie mdlić. Wynik hcg z krwi był robiony przez przypadek bo miałam iść na zabieg usunięcia pieprzyka no i nie można być w ciąży ze względu na znieczulenie. Na szczęście nie widziałam nic na usg bo było za wcześnie. bo pewnie po takim czasie starań jeszcze bym dochodziła do siebie
-
nick nieaktualnyKochana a tak zapytam? Mialas raz to hcg robione? Czy dwa razy z przyrostem? Bo ja mialam w 10dpo 35 a 12 dni juz 124 wiec przyrost ladnyMadziulla wrote:no właśnie chciałam się spytać o 1 objawy to chyba już nie ma sensu
. Zanim poroniłam to z krwi test wyszedł 29. po 7 dniach wylądowałam na pogotowiu na drugi dzień po wizycie na pogotowiu wynik 19. przez 7 dni wiedziałam ze byłam w ciąży. tez nie miałam objawów. poza jednym. 2 dni przed poronieniem zaczęło mnie mdlić. Wynik hcg z krwi był robiony przez przypadek bo miałam iść na zabieg usunięcia pieprzyka no i nie można być w ciąży ze względu na znieczulenie. Na szczęście nie widziałam nic na usg bo było za wcześnie. bo pewnie po takim czasie starań jeszcze bym dochodziła do siebie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo ja mam nadzieje ze u mnie bedzie dobrze....wizyte mam na 10 sierpnia ale ide za tydzien po zaswiadczenie do pracy ze jestem w ciazy. Na razie niepokojacych sygnalow nie ma i nie wiem tak naprawdena na co powinnam zwrocic uwage. Ale jakos sie nie denerwuje juz.
-
nick nieaktualnyna pewno będzie wszystko ok ważne że beta rośnie bardziej jak u mnie. ja tego dnia od rana miałam plamienia. już mnie to niepokoiło ale czytałam że niektóre dziewczyny tak mają więc starałam się nie denerwować. no a o 23 się zaczęło.... nigdy tego nie zapomnę. a bólu przy poronieniu już wogóle.... ;( ale staram się teraz myśleć pozytywnie
w końcu i na mnie pora przyjdzie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

uwazam ze jestem mega szczesciara bo szybko sie udalo i ominely mnie badania ktore po okresie wlasnie dzis mialam robic