Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyewi0808 wrote:madziula zostań znami jak najdłużej ale oby Ci sie jak najszybciej udało :*
Mtślałam że tylko ja jestem Smerfetka.Muszę mężowi powiedzieć żeby coś orginalniejszego wymyślił
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:ale Ty chyba dosyć szybko test zrobiłaś? czy po prostu krótkie cykle miałaś? bo mi @ miała przyjść wczoraj. a sledze forum od kilku dni to Ty chyba tydz temu test robiłaś. A myślałam ze to ja jestem niecierpliwa
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:
Chciałabym mieć taką intuicję ja po każdym teście dostaje na drugi dzień @ dlatego staram się teraz wytrzymać jak najdłużej. od 2 mies nie robię zapasów 2-3 testów w domu. tylko kupuje 2 i robię dzień po dniu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno właśnie chciałam się spytać o 1 objawy to chyba już nie ma sensu
. Zanim poroniłam to z krwi test wyszedł 29. po 7 dniach wylądowałam na pogotowiu na drugi dzień po wizycie na pogotowiu wynik 19. przez 7 dni wiedziałam ze byłam w ciąży. tez nie miałam objawów. poza jednym. 2 dni przed poronieniem zaczęło mnie mdlić. Wynik hcg z krwi był robiony przez przypadek bo miałam iść na zabieg usunięcia pieprzyka no i nie można być w ciąży ze względu na znieczulenie. Na szczęście nie widziałam nic na usg bo było za wcześnie. bo pewnie po takim czasie starań jeszcze bym dochodziła do siebie
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:no właśnie chciałam się spytać o 1 objawy to chyba już nie ma sensu
. Zanim poroniłam to z krwi test wyszedł 29. po 7 dniach wylądowałam na pogotowiu na drugi dzień po wizycie na pogotowiu wynik 19. przez 7 dni wiedziałam ze byłam w ciąży. tez nie miałam objawów. poza jednym. 2 dni przed poronieniem zaczęło mnie mdlić. Wynik hcg z krwi był robiony przez przypadek bo miałam iść na zabieg usunięcia pieprzyka no i nie można być w ciąży ze względu na znieczulenie. Na szczęście nie widziałam nic na usg bo było za wcześnie. bo pewnie po takim czasie starań jeszcze bym dochodziła do siebie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo ja mam nadzieje ze u mnie bedzie dobrze....wizyte mam na 10 sierpnia ale ide za tydzien po zaswiadczenie do pracy ze jestem w ciazy. Na razie niepokojacych sygnalow nie ma i nie wiem tak naprawdena na co powinnam zwrocic uwage. Ale jakos sie nie denerwuje juz.
-
nick nieaktualnyna pewno będzie wszystko ok ważne że beta rośnie bardziej jak u mnie. ja tego dnia od rana miałam plamienia. już mnie to niepokoiło ale czytałam że niektóre dziewczyny tak mają więc starałam się nie denerwować. no a o 23 się zaczęło.... nigdy tego nie zapomnę. a bólu przy poronieniu już wogóle.... ;( ale staram się teraz myśleć pozytywnie
w końcu i na mnie pora przyjdzie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny