X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewi0808 wrote:
    madziula zostań znami jak najdłużej ale oby Ci sie jak najszybciej udało :*

Mtślałam że tylko ja jestem Smerfetka. :/ Muszę mężowi powiedzieć żeby coś orginalniejszego wymyślił :P
    Kochana smerfetka bylam dla wujka jak bylam mala wiec to sie nie liczy ;f

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    ale Ty chyba dosyć szybko test zrobiłaś? czy po prostu krótkie cykle miałaś? bo mi @ miała przyjść wczoraj. a sledze forum od kilku dni to Ty chyba tydz temu test robiłaś. A myślałam ze to ja jestem niecierpliwa :D
    Ja jestem cierpliwa i w ogole mialam nie testowac. Calkowicie nie. I wstalam rano poszlam do kazienki i bez zastanowienia planu czy tego o boze chce testowac siknelam i jak zobaczylam dwie kreski stwierdzilam ze moze test owulacyjny obsikalam... Ale ja to pierwszy raz tak test zrobialam. Nie wiem czy to moja podswiadomosc dala mi ten impuls czy co... Naorawde ten test to jakies wariactwo.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :))

Byłam dziś zrobić hormony 4 dc cyklu.
    W tym miesiący bde w różnych momentach robić badania :0

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tak jak zalecano co w owulacje to w owulacje co w 1 fazie go pierwszej?

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokładnie tak. tylko że jak u mnie ovu nie bedzie to jak tu badania robić i wiedzieć kiedy je zrobic

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :P Chciałabym mieć taką intuicję ja po każdym teście dostaje na drugi dzień @ dlatego staram się teraz wytrzymać jak najdłużej. od 2 mies nie robię zapasów 2-3 testów w domu. tylko kupuje 2 i robię dzień po dniu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ale tylko chyba progesteron sie bada po ovu a w trakcie nie pamietam co... A reszte bez wzgledu na dzin cyklu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    :P Chciałabym mieć taką intuicję ja po każdym teście dostaje na drugi dzień @ dlatego staram się teraz wytrzymać jak najdłużej. od 2 mies nie robię zapasów 2-3 testów w domu. tylko kupuje 2 i robię dzień po dniu.
    Noo i to byl dzien taty. Ale szczerze nie mialam objawow i do tej pory nie mam wiec jak ktos by zapytal czy czulam to nie ;p

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mma rospiskę w domu co kiedy robic gdzieś tu w tym wątku nawet dziewczyny mi psiały

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi nawet nie wiem czy ja Ci tego nie pisalam ;P ale ja tez mam rozpiske bo bym tego nie spamietala ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie chciałam się spytać o 1 objawy to chyba już nie ma sensu :P. Zanim poroniłam to z krwi test wyszedł 29. po 7 dniach wylądowałam na pogotowiu na drugi dzień po wizycie na pogotowiu wynik 19. przez 7 dni wiedziałam ze byłam w ciąży. tez nie miałam objawów. poza jednym. 2 dni przed poronieniem zaczęło mnie mdlić. Wynik hcg z krwi był robiony przez przypadek bo miałam iść na zabieg usunięcia pieprzyka no i nie można być w ciąży ze względu na znieczulenie. Na szczęście nie widziałam nic na usg bo było za wcześnie. bo pewnie po takim czasie starań jeszcze bym dochodziła do siebie

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi-rewelacyjny awatarek!

ewi0808 lubi tę wiadomość

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Madziulla,przykro mi że coś takiego Cię spotkało. Życzę dużo szczęscia kochana!

A tak poza tym to wpadłam zobaczyć co u Was zanim pójdę grzecznie spać. :) Słonko u nas dziś szaleje,już jest około 30*.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ewi nawet nie wiem czy ja Ci tego nie pisalam ;P ale ja tez mam rozpiske bo bym tego nie spamietala ;p

Całkiem możliwe że właśnie to byłaś Ty :)) Dziękuje :*

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    no właśnie chciałam się spytać o 1 objawy to chyba już nie ma sensu :P. Zanim poroniłam to z krwi test wyszedł 29. po 7 dniach wylądowałam na pogotowiu na drugi dzień po wizycie na pogotowiu wynik 19. przez 7 dni wiedziałam ze byłam w ciąży. tez nie miałam objawów. poza jednym. 2 dni przed poronieniem zaczęło mnie mdlić. Wynik hcg z krwi był robiony przez przypadek bo miałam iść na zabieg usunięcia pieprzyka no i nie można być w ciąży ze względu na znieczulenie. Na szczęście nie widziałam nic na usg bo było za wcześnie. bo pewnie po takim czasie starań jeszcze bym dochodziła do siebie
    Kochana a tak zapytam? Mialas raz to hcg robione? Czy dwa razy z przyrostem? Bo ja mialam w 10dpo 35 a 12 dni juz 124 wiec przyrost ladny

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    był ale minimalny. nie pamiętam juz ile do 40 chyba. tylko że mi sie światło ostrzegawcze nie zapaliło bo 1 raz miałam pozytywny test. wizytę miałam mieć za ponad tydz u gin wiec czekałam. no ale nie zdążyłam pójść.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja mam nadzieje ze u mnie bedzie dobrze....wizyte mam na 10 sierpnia ale ide za tydzien po zaswiadczenie do pracy ze jestem w ciazy. Na razie niepokojacych sygnalow nie ma i nie wiem tak naprawdena na co powinnam zwrocic uwage. Ale jakos sie nie denerwuje juz.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na pewno będzie wszystko ok ważne że beta rośnie bardziej jak u mnie. ja tego dnia od rana miałam plamienia. już mnie to niepokoiło ale czytałam że niektóre dziewczyny tak mają więc starałam się nie denerwować. no a o 23 się zaczęło.... nigdy tego nie zapomnę. a bólu przy poronieniu już wogóle.... ;( ale staram się teraz myśleć pozytywnie :) w końcu i na mnie pora przyjdzie. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mysle ze na kazda ;D uwazam ze jestem mega szczesciara bo szybko sie udalo i ominely mnie badania ktore po okresie wlasnie dzis mialam robic ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No skoro szybko się udało to super :) najważniejsze to dbać o siebie i wszystko będzie ok :) przez Was nie wytrzymam z testem 4 dni :P

‹‹ 286 287 288 289 290 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ