Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny możecie spojrzeć na mój wykres? zastanawiają mnie temperatury w fazie lutealnej. poza jedną cały czas mam 36,48. owu potwierdzona na usg. od miesiąca biorę witaminę b6 i magnez bo bardzo mnie piersi bolały, plamiłam i miałam coraz krótsza fazę lutealną. zastanawiam się czy witamina i magnez nie mają czasami wpływu na taki rozkład temperatur.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymadamered wrote:Dziewczyny, czy możecie mi powiedzieć kiedy była dokładnie owulacja? Bo podobno była, ale ja nie jestem jeszcze biegła w interpretacji i tam nic nie widzę link do zdjęcia http://oi66.tinypic.com/b6q9ug.jpg
ok. 47dc być może, dokładnie na podstawie wykresu nie da się tego stwierdzić...zawsze masz takie długie cykle?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2018, 16:19
-
nick nieaktualnymalami91 wrote:ok. 47dc być może, dokładnie na podstawie wykresu nie da się tego stwierdzić...zawsze masz takie długie cykle?
Jako nastolatka miałam bardzo długie (zdiagnozowane pco), byłam 7 lat na anty więc nie wiem nic. Później zaszłam w ciążę od razu po odstawieniu anty, ale poroniłam, zabieg 1.12 Teraz właśnie czekam na pierwszą miesiączkę po zabiegu no i jej nie widać i jestem ciekawa o co chodzi. No, ale jak mówisz, że może ten 47 dzień, to do końca miesiąca może jeszcze się pojawić...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2018, 16:34
-
Zrób jeszcze raz test lub bete, wtedy będziesz wiedzieć na 100%.U mnie w poprzednim cyklu też były wysokie temp. i nic z tego, miałam dzień spóżnienia.U Ciebie może być ciąża,(chociaż temperatura jest taka sobie,ale czytałam że każda z nas ma inny organizm i może temp. być inna)widzę że serduszkowałaś w dniu przypadającym na ovu,(dodatni test),więc trzymam kciuki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2018, 09:24
ignite -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć
Mam prośbę, zerkniecie na mój wykres i testy owulacyjne?
Ból owulacyjny był temperatura również, tylko te testy jakieś takie słabe, pierwszy raz je używam i nie wiem co myśleć.
Dziękuję i pozdrawiam
https://zapodaj.net/068d78c7eb70d.jpg.html
-
Dziewczyny pisały o tych testach że one pokazują bladą kreskę,też w poprzednim cyklu je miałam i też jak u Ciebie pokazywały.Ten z dzisiaj to odbarwiony jest.Te z wczoraj to miały ciemniejszą kreskę od pozostałych.A wykres może Ci się zmienić bo masz linię przerywaną.ignite
-
nick nieaktualny