X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Seks w dni płodne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mvrta Debiutantka

Wysłany: 25 sierpnia 2019, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj uprawiałam seks z chłopakiem i według kalendarzyka miałam najprawdopodobniej dni płodne. Zabezpieczaliśmy się prezerwatywa i wytrysk nastąpił na zewnątrz. Czy jest możliwość ciąży?
    Dodam ze gumka była założona tylko do połowy tak aby ochraniała główkę

• /Natalka Przyjaciółka

Wysłany: 1 września 2019, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę że juz jesteś w ciazy

Marylove, Beti82, Seli, szona, Girl25 lubią tę wiadomość

hchy3e3kiyb8yirx.png
  • mvrta Debiutantka

Wysłany: 3 września 2019, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlaczego tak myślisz? Według kalendarzyka były dni płodne ale po obserwacji śluzu, śluz typowo płodny wystepuje dopiero od 2 dni

Czy mogę już zrobić test ciążowy?

• /Natalka Przyjaciółka

Wysłany: 3 września 2019, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weź się w garść dziewczyno. 15 lat masz? Zdecydowanie za wcześnie na sex!

Girl25 lubi tę wiadomość

hchy3e3kiyb8yirx.png
  • mvrta Debiutantka

Wysłany: 3 września 2019, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, nie mam 15 lat i pytam całkowicie poważnie

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2019, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mvrta wrote:
    Dzisiaj uprawiałam seks z chłopakiem i według kalendarzyka miałam najprawdopodobniej dni płodne. Zabezpieczaliśmy się prezerwatywa i wytrysk nastąpił na zewnątrz. Czy jest możliwość ciąży?
    Dodam ze gumka była założona tylko do połowy tak aby ochraniała główkę

Jak mogłaś zajść w ciążę skoro uprawialiście seks w gumce i nie skonczyliscie w Tobie? Ile masz lat? Od samego włożenia się w ciążę nie zachodzi 🤔

Minisia82 lubi tę wiadomość

• Lalia Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2019, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Roksana wrote:
    Jak mogłaś zajść w ciążę skoro uprawialiście seks w gumce i nie skonczyliscie w Tobie? Ile masz lat? Od samego włożenia się w ciążę nie zachodzi 🤔

Roksana, od samego "włożenia" jak to brzydko nazwalas, można zajść, bo nawet jeśli chłopak nie miał wtrysku to jest jeszcze coś takiego jak ejakulat, czyli płyn pojawiający się przy podnieceniu i on może zawierać śladowe ilości plemników, szanse zapłodnienia w ten sposób są minimalne ale jednak są. Zwłaszcza że prezerwatywa była założona do połowy, czyli niepoprawnie więc jest szansa że z niej coś wycieklo, a jak był wtedy płodny śluz to plemniki mogły się przemiescic.

Mvrta, szanse są naprawdę minimalne że po takim stosunku zaszlas w ciążę, ale to jest możliwe.
    Z testem ciazowym poczekaj najlepiej do dnia spodziewanej miesiączki.

Natalka, Roksana, nie obrazajcie tu nikogo bo dziewczyna przyszła zapytać a nie żeby ja oceniać

"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"
    Św. Augustyn

💙💙 Aleksander 💙💙
    🎂18.12.2020 r. (38+4)🕖 7:12 ⚖️ 3500g📏 53 cm
    age.png

💙💙 Kacper 💙💙
    🎂13.01.2023 r. (39+1) 🕐00:57 ⚖️3280 g 📏58 cm
    age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ