Seks w dni płodne
-
Dzisiaj uprawiałam seks z chłopakiem i według kalendarzyka miałam najprawdopodobniej dni płodne. Zabezpieczaliśmy się prezerwatywa i wytrysk nastąpił na zewnątrz. Czy jest możliwość ciąży?
Dodam ze gumka była założona tylko do połowy tak aby ochraniała główkę -
nick nieaktualnymvrta wrote:Dzisiaj uprawiałam seks z chłopakiem i według kalendarzyka miałam najprawdopodobniej dni płodne. Zabezpieczaliśmy się prezerwatywa i wytrysk nastąpił na zewnątrz. Czy jest możliwość ciąży?
Dodam ze gumka była założona tylko do połowy tak aby ochraniała główkę
Jak mogłaś zajść w ciążę skoro uprawialiście seks w gumce i nie skonczyliscie w Tobie? Ile masz lat? Od samego włożenia się w ciążę nie zachodzi 🤔Minisia82 lubi tę wiadomość
-
Roksana wrote:Jak mogłaś zajść w ciążę skoro uprawialiście seks w gumce i nie skonczyliscie w Tobie? Ile masz lat? Od samego włożenia się w ciążę nie zachodzi 🤔
Roksana, od samego "włożenia" jak to brzydko nazwalas, można zajść, bo nawet jeśli chłopak nie miał wtrysku to jest jeszcze coś takiego jak ejakulat, czyli płyn pojawiający się przy podnieceniu i on może zawierać śladowe ilości plemników, szanse zapłodnienia w ten sposób są minimalne ale jednak są. Zwłaszcza że prezerwatywa była założona do połowy, czyli niepoprawnie więc jest szansa że z niej coś wycieklo, a jak był wtedy płodny śluz to plemniki mogły się przemiescic.
Mvrta, szanse są naprawdę minimalne że po takim stosunku zaszlas w ciążę, ale to jest możliwe.
Z testem ciazowym poczekaj najlepiej do dnia spodziewanej miesiączki.
Natalka, Roksana, nie obrazajcie tu nikogo bo dziewczyna przyszła zapytać a nie żeby ja oceniać -