Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Skok temperatury o 0.2
Odpowiedz

Skok temperatury o 0.2

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2018, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,

Dziewczyny czy zdarzało się ze mialyscie owulacje milo niewyznaczenia jej przez Ovufriend.
    W znalezionych informacjach jest ze skok powinien wynosic co najmniej 0.2 i taki u mnie byl potem. Niestety moj jeden z najwyższych wynikow pewnie podwyzszyl alkohol, wiec juz sama nie wiem czy spisać ten miesiac na straty...
    Wykres w miniaturce

• Iga66 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2018, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moim zdaniem owu była, Alko owszem może zaburzyć temperaturę wiec kolejne dni pokażą.

Powodzenia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2018, 11:48

40 lat - 13cs 🥰
    Czekamy na Zuzię 😍❤ 6.01.2020
    thgf3e3khr8j7bti.png
  • kwiatek5 Znajoma

Wysłany: 27 grudnia 2018, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ovufriend.pl nawet pokazuje owulacje gdy cykl jest bezowulacyjny,zauważyłam to po wykresach staraczek.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ