Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Skok temperatury o 0.2
Odpowiedz

Skok temperatury o 0.2

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2018, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,

Dziewczyny czy zdarzało się ze mialyscie owulacje milo niewyznaczenia jej przez Ovufriend.
    W znalezionych informacjach jest ze skok powinien wynosic co najmniej 0.2 i taki u mnie byl potem. Niestety moj jeden z najwyższych wynikow pewnie podwyzszyl alkohol, wiec juz sama nie wiem czy spisać ten miesiac na straty...
    Wykres w miniaturce

• Iga66 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2018, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moim zdaniem owu była, Alko owszem może zaburzyć temperaturę wiec kolejne dni pokażą.

Powodzenia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2018, 11:48

40 lat - 13cs 🥰
    Czekamy na Zuzię 😍❤ 6.01.2020
    thgf3e3khr8j7bti.png
  • kwiatek5 Znajoma

Wysłany: 27 grudnia 2018, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ovufriend.pl nawet pokazuje owulacje gdy cykl jest bezowulacyjny,zauważyłam to po wykresach staraczek.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ