Śluz płodny w dniach przypadających na okres?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja czytałam, ze taki śluz przed szyjka sugeruje zmniejszającą sie ilość progesteronu. Natomiast mój gin mi tłumaczył kiedys, ze moze to być np kilka dni kiedy powstaje czop tylko wtedy ten śluz jest pomieszany. Troche jak kurze białko w białym kremie.
Ja miałam cos takiego w tym cyklu. Na dwa dni pojawił sie śluz płodny i znikł później. Teraz jest jak krem. Nie wiem czy to cos sugeruje. Jak bede znac odpowiedz czy się udalo to napisze swoja droga jestem juz po terminie @ a ten śluz byl wlasnie w dniach kiedy ona miała byc. Tak w mojej glowie tli sie myśl czy to czasem na dniach przed @ nie zaskoczylo i progesteron nie poszedł w gore.
-
Ja tez mam taki śluz, troszkę brzuch z lewej strony ściska ale delikatnie jestem dzień przed okresem piersi bolą jak nie wiem, a z badania wynika ze jest nisko, twarda i zamknieta .. nie wiem juz o co chodzi ale test oczywiście negatywny:/ chyba nigdy się nie doczekam... https://ovufriend.pl/forum/temperatury-wykresy-plodnosc/sluz-plodny-w-dniach-przypadajacych-na-okres,763.html#
-
Dziewczyny u mnie śluz płodny występował 12-13 dc, a dziś mam 24 dc i znów zauważyłam trochę śluzu płodnego. Dziś dochodzi ból jajników i brzucha jak na okres. Nie wiem o co chodzi. Cykle zazwyczaj 32-33. Ja szyjki nie badam bo nie umiem.
Czarna daj znać czy @ przyszła. -
ja ostatnio pierwszy raz w mojej karierze idealnie przezroczysty śluz i jednoczesnie okres miałam po CLO. nie wiem o co chodzi, może jakies hormony zwariowały. znowu teraz, kiedy jestem w 14 dc i owulacja właśnie powinna się zbliżać lub nawet trwać nie mam ani grama śluzu płodnego, właściwie to żadnego. nawet po 10 dniach brania oeparolu na poprawępoczątek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
Ja mam już 3 dzień wodnisty śluz, jest go bardzo dużo. Dodam, że nigdy nie miałam tak prze @. A @ powinnam mieć za 4 dni. O dziwo nie bolą mnie w ogóle piersi tak jak zawsze przed @. Nie wiem co to może zwiastować, ale test dzisiaj negatywny...Naderek
-
Mamamija wrote:Dziewczyny a ja jestem po @ i od razu mam śluz jak białko kurze czyli płodny Ale temperatura jest dalej niska i zazwyczaj rosnie w 13 dniu cyklu. To której informacji mam ufać? Hmm
Ja tak zawsze mam. Pod koniec @ albo zaraz po mam 1-3dni płodny śluz potem przerwa i potem ten "prawidłowy" śluz owulacyjnyhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Dopisuję się do wątku. Dzisiaj 24dc a od wczoraj dużo wodnistego, przezroczystego śluzu. Okres wypada za 4 dni. Owulacja potwierdzona monitoringiem. Pierwszy raz mam taki śluz w tej fazie cyklu, zawsze był biały i kremowy.
Fragmentacja DNA: 42%
Wynik po 3 miesiącach suplementacji: 5% (!!!) 😊
07.19r. Ruszamy z in vitro (krótki protokół)
22.07 punkcja, zapłodnione 6 komórek
27.07 ET blastocysty
beta 2.08 (6dpt) 13,59
beta 5.08 (9dpt) 65,87
beta 7.08 (11dpt) 154,29
21.08 (25dpt) mamy ❤️😍
24.04.20 nasz Skarb jest już z nami 🥰
❄️❄️ Na zimowisku -
juna wrote:Dopisuję się do wątku. Dzisiaj 24dc a od wczoraj dużo wodnistego, przezroczystego śluzu. Okres wypada za 4 dni. Owulacja potwierdzona monitoringiem. Pierwszy raz mam taki śluz w tej fazie cyklu, zawsze był biały i kremowy.
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Jestem w takiej samej sytuacji @ spóźnia się już 4 dzień podwyższona temperatura śluz raz wonisty na drugi dzień biały i ciągnący test wczoraj negatywne z popoluniowego moczu. Jeszcze doczekam 2 dni jak @ się nie pojawi to zrobię następny z porannego moczu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2018, 12:01
-
Podepne się z pytaniem o śluz, już któryś cykli mam zaraz po @ śluz jak białko jajka taki glut się ciągnie sorry Potem normalny ciągnący a przed owulacja to nawet tylko wodnisty albo nic nie widze. Jakoś mi się to nie zgadza, im bliżej owulacji to gorszy śluz? Albo mi program źle wyznacza ovu. Kiedy się liczy szczyt śluzu taki najbardziej plony? Bo chyba niemożliwe aby to było na 5-6 dni przed owulacja.
-
Poczytałem trochę i to nie jest do końca tak jak myślałam. Ten glut to jest śluz mniej płodny a bardzo płodny jest zupełnie przejrzysty i rzadki. A przed owulacja może w ogóle zniknąć, a szczyt śluzu to ostatni jego dzień a nie jak myślałam najplodniejszy Tylko jak plemniki przeżywają jak śluzu już nie ma? Ja często 1-2 dni przed już go nie mam, nie wiem czy to prawidłowe.