Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Śluz podbarwiony krwią
Odpowiedz

Śluz podbarwiony krwią

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Natalia01200 Koleżanka

Wysłany: 27 lutego 2022, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    Spóźnia mi się miesiączką już około 6 dni, wcześniej regularne cykle (35 dni).
    Temperatura utrzymuje sie od paru dni powyżej 37 i wciąż rośnie (dziś 37,5, gdzie przed okresem zazwyczaj maleje u mnie), do tego ból podbrzusza, wrażliwe piersi.
    Cały czas większa ilość śluzu niż zazwyczaj przed miesiączką.
    Dziś pojawił się śluz podbarwiony różowa krwią. Czy któraś z was spotkała się z czymś takim? Co to może oznaczać. Temperatura nie spada, test negatywny. Owulacja była 12/13/14 luty w którymś z tych dni, niestety nie zapisałam który dokładnie, ale była bo robiłam test owulacyjny.

15.12.2022 ⏸️ pozytyw
  • Natalia01200 Koleżanka

Wysłany: 27 lutego 2022, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodam że krew w sluzie utrzymuje się cały dzień, ale nie ma śladu na wkładkach, jedynie przy podtarciu

15.12.2022 ⏸️ pozytyw
  • Kika1994r Przyjaciółka

Wysłany: 26 marca 2022, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia01200 wrote:
    Dodam że krew w sluzie utrzymuje się cały dzień, ale nie ma śladu na wkładkach, jedynie przy podtarciu
    Może być to próba zagnieżdżenie ja tak miałam

Staranie się o 2 Dzieciątko

Marcelina 12.01.2018
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ