Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Śluz podbarwiony krwią
Odpowiedz

Śluz podbarwiony krwią

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Natalia01200 Koleżanka

Wysłany: 27 lutego 2022, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    Spóźnia mi się miesiączką już około 6 dni, wcześniej regularne cykle (35 dni).
    Temperatura utrzymuje sie od paru dni powyżej 37 i wciąż rośnie (dziś 37,5, gdzie przed okresem zazwyczaj maleje u mnie), do tego ból podbrzusza, wrażliwe piersi.
    Cały czas większa ilość śluzu niż zazwyczaj przed miesiączką.
    Dziś pojawił się śluz podbarwiony różowa krwią. Czy któraś z was spotkała się z czymś takim? Co to może oznaczać. Temperatura nie spada, test negatywny. Owulacja była 12/13/14 luty w którymś z tych dni, niestety nie zapisałam który dokładnie, ale była bo robiłam test owulacyjny.

15.12.2022 ⏸️ pozytyw
  • Natalia01200 Koleżanka

Wysłany: 27 lutego 2022, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodam że krew w sluzie utrzymuje się cały dzień, ale nie ma śladu na wkładkach, jedynie przy podtarciu

15.12.2022 ⏸️ pozytyw
  • Kika1994r Przyjaciółka

Wysłany: 26 marca 2022, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia01200 wrote:
    Dodam że krew w sluzie utrzymuje się cały dzień, ale nie ma śladu na wkładkach, jedynie przy podtarciu
    Może być to próba zagnieżdżenie ja tak miałam

Staranie się o 2 Dzieciątko

Marcelina 12.01.2018
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ