Spadek w 7 dniu po owu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySpadek jest niewielki, nie powinnaś się nim sugerować. Jest założenie, że w dniu implantacji jest spadek temperatury, ale te dziewczyny co spadek taki odnotowują nie zawsze kończą wykres testem z dwoma kreskami. Póki co nie martw się, to nic złego ☺️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2019, 10:30
-
Kitka_87 wrote:Spadek jest niewielki, nie powinnaś się nim sugerować. Jest założenie, że w dniu implantacji jest spadek temperatury, ale te dziewczyny co spadek taki odnotowują nie zawsze kończą wykres testem z dwoma kreskami. Póki co nie martw się, to nic złego ☺️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kitka_87 wrote:A tak na marginesie to Ty masz dziś 7 dpo, a ja 6 dpo ☺️ ale w sumie ja zaczęłam plamić 24go października, więc jesteśmy na podobnym etapie 😁
Kitka_87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngi86 wrote:Pokaz swój wykres? U mnie dziś temperatura tak samo jak wczoraj 36,66 dziwne....
Mam wykres udostępniony dla wszystkich ☺️
U mnie dziś 36,59, a wczoraj 36,54.
Temperatura nie musi być koniecznie ponad 37,00, żeby mówić bo ciąży. Każda z nas ma inną temperaturę ciała, stąd różnice ☺️ Póki temperatura nie spada do poziomej linii wyznaczonej przez OF jest nadzieja, że wykres zakończy się dwoma kreskami ☺️
Kiedy planujesz testować? Czy od razu beta?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2019, 10:43
-
Kitka_87 wrote:Mam wykres udostępniony dla wszystkich ☺️
U mnie dziś 36,59, a wczoraj 36,54.
Temperatura nie musi być koniecznie ponad 37,00, żeby mówić bo ciąży. Każda z nas ma inną temperaturę ciała, stąd różnice ☺️ Póki temperatura nie spada do poziomek linii wyznaczonej przez OF jest nadzieja, że wykres zakończy się dwoma kreskami ☺️
Kiedy planujesz testować? Czy od razu beta?Kitka_87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
emdar wrote:Hej Angi, a dlaczego bierzesz tak dużo progesteronu (Luteina, Duphaston i jeszcze sam progesteron)? Masz potwierdzoną niedomogę fazy lutealnej? Ilodniowe masz cykle?
-
Kitka_87 wrote:Ja będę testować sobota-niedziela, ale wielkich nadziei mimo wszystko nie mam. Oczywiście bardzo bym chciała, żeby się udało, ale jakoś nie czuję bym miała tyle szczęścia 🙄🍀
Kitka_87 lubi tę wiadomość
-
Angi, rozumiem. Ja to po "fioletowej stronie mocy jestem"(27tc), ale pamiętam czas starań i podczytuję tu czasem i doradzam w czym mam trochę wiedzy
Brałam Duphaston od 18dc(owulację na monitoringu miałam 16lub17dc)3×1. W 5tc(potwierdzonej tylko testami z moczu) zaczęłam plamić i dostałam Luteinę 2×1. Plamienie przeszło mi koło 7tc. Dobrze ze masz ogarnietą lekarkę, która wie co robi. Trzymam mocno kciuki za to żeby Ci się w końcu udało!!! Sama jestem po jednym poronieniu, więc wiem ze to czekanie jest najbardziej męczące, niestety trzeba uzbroić się w cierpliwość.42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
emdar wrote:Angi, rozumiem. Ja to po "fioletowej stronie mocy jestem"(27tc), ale pamiętam czas starań i podczytuję tu czasem i doradzam w czym mam trochę wiedzy
Brałam Duphaston od 18dc(owulację na monitoringu miałam 16lub17dc)3×1. W 5tc(potwierdzonej tylko testami z moczu) zaczęłam plamić i dostałam Luteinę 2×1. Plamienie przeszło mi koło 7tc. Dobrze ze masz ogarnietą lekarkę, która wie co robi. Trzymam mocno kciuki za to żeby Ci się w końcu udało!!! Sama jestem po jednym poronieniu, więc wiem ze to czekanie jest najbardziej męczące, niestety trzeba uzbroić się w cierpliwość. -
Dziękuję jeszcze z 11-12 tygodni,więc poproszę o trzymanie kciuków Luteinę przestałam brać w 13tc. Teraz biorę :Acard i Euthyrox ;no i witaminy. Acard to biorę od pierwszego poronienia, bo moja lekarka uważa że on pomaga na implementację. Tobie lekarka nie zaleciła Acardu? U mnie to też wiek jest wskazaniem do Acardu bo mam 37lat i podobno od 35r.ż. Acard daje się profilaktycznie.42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
Aha, i tak, nie robiłam bety tylko same testy z moczu, bo uznałam ze to dla mnie za duży stres(i tak brałam Duphaston i Acard, więc widziałam ze jestem obstawiona lekami, i wiedziałam że nic więcej nie mogę zrobić).42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
emdar wrote:Dziękuję jeszcze z 11-12 tygodni,więc poproszę o trzymanie kciuków Luteinę przestałam brać w 13tc. Teraz biorę :Acard i Euthyrox ;no i witaminy. Acard to biorę od pierwszego poronienia, bo moja lekarka uważa że on pomaga na implementację. Tobie lekarka nie zaleciła Acardu? U mnie to też wiek jest wskazaniem do Acardu bo mam 37lat i podobno od 35r.ż. Acard daje się profilaktycznie.