X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Spóźniona krótsza miesiaczka
Odpowiedz

Spóźniona krótsza miesiaczka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • arienka83b Koleżanka

Wysłany: 20 kwietnia 2018, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnio spóźnił mi się okres 3 dni. Mierze temperatury 4ty cykl i pierwszy raz po owulacji była w okolicach powyżej 37 stopni. Cykle mam 27 dniowe, @ przyszła w 30 dc, jak nigdy mi się nie spóźnia. Pierwszy dzień krwawienie slabeni lekki ból miesiączkowy. Drugi dzień do popołudnia mocniejsze z małymi skrzepami, wieczorem już prawie nic. Dziś 3ci dzień i mogłabym od 7mej mieć jedną podpaskę. Normalnie okres u mnie trwa 5 dni i jedynie drugiego dnia krwawienie jest najsilniejsze, potem coraz słabsze aż do 5 go dnia. Czy to jest normalne zwłaszcza że się spóźnił?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2018, 15:27

c968e1d746ae711f89c2d62c8594a39d.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ