Starania..
-
Cześć dziewczyny od 9 miesięcy staramy się z mężem o potomstwo. Od czerwca zeszłego roku biorę kwas foliowy A od paru dni suplement pregna. Do tej pory się nie udało ponieważ czasami jesteśmy też na odleglosc więc trudno żeby coś moglo się wydarzyć.. dziś temperatura po przebudzeniu o 5.30 wynosiła 36.9 A o 7.30 37.3.. temperatura pod pacha o 14 to 36.9.. zrobiłam test owulacyjny w celu sprawdzenia czy coś się dzieje w organizmie i wyszły dwie krechy z tym że druga słabsza.. dzis dopiero 11 dzien po pierwszum dniu podwyzszonej temperatury wiec na razie nie robie testu..myślicie że jest szansa ? Wysyłam link do wykresu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2020, 17:15
-
Hej! Niestety nic ci nie podpowiem, ale może warto skontaktować się z kliniką?Wiem, że dużo gabinetów teraz się zamyka.. ale widziałam, że Invicta nadal działa. Uruchomili konsultacje online (według mnie jest super opcja, bo nie musisz wychodzić z domu, a porada niczym się nie różni od zwykłej wizyty w placówce).Jeśli lekarz powie, że jednak potrzebujesz osobistej wizyty – nie martw się. Placówka wprowadziła zmiany w organizacji pracy, dezynfekują pomieszczenia, sprawdzają stan zdrowia lekarzy i pacjentów. Niestety w niektórych przypadkach badania laboratoryjne, USG są konieczne i konsultacja online nie wystarczy.
-