Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Starania..

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ala12 Koleżanka

Wysłany: 23 marca 2020, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) od 9 miesięcy staramy się z mężem o potomstwo. Od czerwca zeszłego roku biorę kwas foliowy A od paru dni suplement pregna. Do tej pory się nie udało ponieważ czasami jesteśmy też na odleglosc więc trudno żeby coś moglo się wydarzyć.. dziś temperatura po przebudzeniu o 5.30 wynosiła 36.9 A o 7.30 37.3.. temperatura pod pacha o 14 to 36.9.. zrobiłam test owulacyjny w celu sprawdzenia czy coś się dzieje w organizmie i wyszły dwie krechy z tym że druga słabsza.. dzis dopiero 11 dzien po pierwszum dniu podwyzszonej temperatury wiec na razie nie robie testu..myślicie że jest szansa ? Wysyłam link do wykresu. 37ddeeb50a4b64fe4158d1b0aed44a04.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2020, 17:15

• maria.marysia Koleżanka

Wysłany: 1 kwietnia 2020, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Niestety nic ci nie podpowiem, ale może warto skontaktować się z kliniką?Wiem, że dużo gabinetów teraz się zamyka.. ale widziałam, że Invicta nadal działa. Uruchomili konsultacje online (według mnie jest super opcja, bo nie musisz wychodzić z domu, a porada niczym się nie różni od zwykłej wizyty w placówce).Jeśli lekarz powie, że jednak potrzebujesz osobistej wizyty – nie martw się. Placówka wprowadziła zmiany w organizacji pracy, dezynfekują pomieszczenia, sprawdzają stan zdrowia lekarzy i pacjentów. Niestety w niektórych przypadkach badania laboratoryjne, USG są konieczne i konsultacja online nie wystarczy.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ