X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Starania..

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ala12 Koleżanka

Wysłany: 23 marca 2020, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) od 9 miesięcy staramy się z mężem o potomstwo. Od czerwca zeszłego roku biorę kwas foliowy A od paru dni suplement pregna. Do tej pory się nie udało ponieważ czasami jesteśmy też na odleglosc więc trudno żeby coś moglo się wydarzyć.. dziś temperatura po przebudzeniu o 5.30 wynosiła 36.9 A o 7.30 37.3.. temperatura pod pacha o 14 to 36.9.. zrobiłam test owulacyjny w celu sprawdzenia czy coś się dzieje w organizmie i wyszły dwie krechy z tym że druga słabsza.. dzis dopiero 11 dzien po pierwszum dniu podwyzszonej temperatury wiec na razie nie robie testu..myślicie że jest szansa ? Wysyłam link do wykresu. 37ddeeb50a4b64fe4158d1b0aed44a04.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2020, 17:15

• maria.marysia Koleżanka

Wysłany: 1 kwietnia 2020, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Niestety nic ci nie podpowiem, ale może warto skontaktować się z kliniką?Wiem, że dużo gabinetów teraz się zamyka.. ale widziałam, że Invicta nadal działa. Uruchomili konsultacje online (według mnie jest super opcja, bo nie musisz wychodzić z domu, a porada niczym się nie różni od zwykłej wizyty w placówce).Jeśli lekarz powie, że jednak potrzebujesz osobistej wizyty – nie martw się. Placówka wprowadziła zmiany w organizacji pracy, dezynfekują pomieszczenia, sprawdzają stan zdrowia lekarzy i pacjentów. Niestety w niektórych przypadkach badania laboratoryjne, USG są konieczne i konsultacja online nie wystarczy.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ