Suchość w ustach a pomiar temperatury
-
Betka1986 pomiaru temp nie zakloca nic oprocz wypitego poprzedniego wieczoru alkoholu, antybiotyki, choroba, wstawanie w nocy, sen krotszy niz 3 godz. Wszystko zalezy czy jakim termometrem i gdzie robisz pomiarlat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
Robię w ustach elektrycznym. Zastanawiałam się nad pochwowym pomiarem ale mój termometr mierzy coś dziwnie krótko w pochwie. Jakieś 20 sekund i już sygnał dźwiękowy że koniec pomiaru więc boje się że to nie będzie wiarygodne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 15:34
-
Ja mam owulacjny microlife mierzy kilka sekund i nigdy nie mialam klopotu z pomiarem mierze dopochwowo w ustach mysle ze bylby dla mnie malo wiarygodny pomiar wazne zebys przed pomiarem nie wstawala 3 godz nie ruszala sie i dokladnie wsadzila termometr dosc gleboko i trzymala zeby sie nie wysliznallat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
nick nieaktualny
-
Ja mierze od pół roku w ustach i nigdy nie mam problemu z dokładnością. Zawsze w tym samym miejscu dotykając skóry. Wykresy zawsze wychodziły prawidłowo. Mierząc w pochwie trzeba potem myć po każdym użyciu, mało to dla mnie higieniczne zresztą.Kocham Cię córeczko ❤
Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤ -