Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Temperatura

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Lauren Koleżanka

Wysłany: 30 marca 2019, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, może pomożecie mi z interpretacja :) 21 zaczęło mi się niewielkie plamienie trwało 3 dni. 4 testy po czasie pozytywne beta negatywna. Poniżej 100. Dziś mam 11 dc temperatura się utrzymuje w granicy 37.3/37.2. Zastanawiam się czy to możliwe żeby to była ciąża mimo negatywnej bety?? Rozkładam już ręce 🤨

Lauren
    11cs
    Syn 2014 🥰
  • Lauren Koleżanka

Wysłany: 30 marca 2019, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chodzi mi bardziej o to czy możliwa jest taka temperatura w pierwszej fazie cyklu, czy temperatura może wskazuje ciąże, albo owulacje. W ogóle nie ogarniam tych temperatur :D

Lauren
    11cs
    Syn 2014 🥰
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ