Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Temperatura w ciągu dnia
Odpowiedz

Temperatura w ciągu dnia

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2013, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co może oznaczać duży przyrost temperatury w ciągu kilku godzin porannych. Np dzis 6.30 - 36,54 w ustach i 36,79 w pochwie a po wstaniu o 9.00 - 36,80 w ustach i 37,37 w pochwie. Wczoraj to samo. Pytam, ponieważ spóźnia mi się okres a temperatury poranne są dosyć niskie choć wyższe niż zwyczajowa linia podstawowa. Ni wiem co o tym sadzić.

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • m_d_f Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2013, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nic nie znaczy, tak po prostu się dzieje z temperaturą - w ciągu dnia rośnie. A okres może ci się spóźniać przez odbytą podróż i zmianę klimatu. Jeśli w ciągu dwóch tygodni od spodziewanego dnia miesiączki nie dostaniesz jej, a testy będą wychodziły negatywne, zgłoś się do swojego ginekologa.

• doris85 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2013, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki. Głos rozsądku dobrze mi zrobił:)

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ