Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów wplyw choroby ... :(
Odpowiedz

wplyw choroby ... :(

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ninka92 Znajoma

Wysłany: 8 maja 2013, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny sory za głupi temat, możecie rzucić okiem na mój wykres? Niestety tylko 2 dni starań ponieważ później złapała mnie choroba i nie byłam w stanie. :( Te 2 współżycia chyba zbyt daleko dni płodnych aby coś mogło z tego być prawda?... Powinnam dostać okres wczoraj i do dziś go nie mam, ale to pewnie wina choroby prawda? :( Wychodzi na to że ten cykl zawaliłam.

https://ovufriend.pl/graph/b055e1bcc70659130e07185de7109c7c

• Ninka92 Znajoma

Wysłany: 9 maja 2013, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    up up..

• Iwka Autorytet

Wysłany: 9 maja 2013, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kto tam ?

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
    Synuś <3 11 dpt - 622 bhcg; 14 dpt - 1292 bhcg
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 9 maja 2013, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mierz temperaturę i położenie szyjki :) to wtedy bez problemu sama będziesz wszystko widziała. Teraz ciężko jest cokolwiek powiedzieć. Poczekaj może 3 dni od dnia spodziewanej @ i zrób test. Ale w dniu spodziewanej @ wyniki już powinien być :* Trzymam kciuki <3

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
    Synuś <3 11 dpt - 622 bhcg; 14 dpt - 1292 bhcg
  • Paula222 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2013, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie patrzę gdzie ta tempka u Ciebie ;) No chyba trochę daleko te serduszka...

17u920mmyeh0q9ke.png17u93e5ek73kbhcz.png[/url]
    n59yj44j0i2qlz9m.png

2 x pozamaciczna :(
    2 x HSG
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ