X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Wykres. Możliwa ciąża ?
Odpowiedz

Wykres. Możliwa ciąża ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • SMag Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc. Jestem tu nowa. To mój drugi miesiąc pomiarów, pierwszy na owu.
    Czy jest jeszcze szansa na ciążę ? Wydaje mi się że temperatura za niska..
    Dziś ból w podbrzuszu jak na okres..

9c38600ff5a4038f34ba665ee9e5422a.png

LISTA STARACZEK

• agnieszka011988 Przyjaciółka

Wysłany: 20 grudnia 2017, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka, wykresik fajnie wyglada, bo widac dwie fazy temperatur ,najpierw nizsza,potem wyzsza, ale niesetyt widze ,ze sie tym razem nie udalo... bardzo mi przykro, ja juz sie do tego przyzwyczajam

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ