X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Wykresy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę o podpowiedź jak można wpisać temperatury cykli wpisywanych ręcznie. Dzięki za pomoc. :-)

• Tosiakowa Przyjaciółka

Wysłany: 24 grudnia 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem, czy dobrze zrozumiałam, ale wchodzisz w "Ustawienia", górny prawy róg, następnie "Cykle" i uzupełniasz, na dole tabeli, która Ci wyskoczy masz "Dodaj wcześniejszy cykl" :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cykle wprowadziłam tzn daty ale nie wiem jak wpisać temperatury z tych wcześniejszych cykli. Korzystałam wczesniej z programu na tel i chcę przenieść dane. :-)

• Tosiakowa Przyjaciółka

Wysłany: 24 grudnia 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robiłam to ręcznie, bo temperatury miałam ale w innym programie i nie dało się ich z niego importowac. Wtedy po prostu na wykresie kliknelam na dzisiejszy dzień i wyskoczyła tabela żeby wpisać informacje i w jej lewym dolnym rogu była data i strzałki, naciskalam ta cofajaca dni i wpisywalam wszystko. Jeśli da się to inaczej zrobić tez się z chęcią dowiem mimo wszystko :) sama jestem początkująca i próbowałam jak się dało :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję, bardzo mi pomoglaś. Pozdrawiam

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ