X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Wykresy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę o podpowiedź jak można wpisać temperatury cykli wpisywanych ręcznie. Dzięki za pomoc. :-)

• Tosiakowa Przyjaciółka

Wysłany: 24 grudnia 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem, czy dobrze zrozumiałam, ale wchodzisz w "Ustawienia", górny prawy róg, następnie "Cykle" i uzupełniasz, na dole tabeli, która Ci wyskoczy masz "Dodaj wcześniejszy cykl" :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cykle wprowadziłam tzn daty ale nie wiem jak wpisać temperatury z tych wcześniejszych cykli. Korzystałam wczesniej z programu na tel i chcę przenieść dane. :-)

• Tosiakowa Przyjaciółka

Wysłany: 24 grudnia 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robiłam to ręcznie, bo temperatury miałam ale w innym programie i nie dało się ich z niego importowac. Wtedy po prostu na wykresie kliknelam na dzisiejszy dzień i wyskoczyła tabela żeby wpisać informacje i w jej lewym dolnym rogu była data i strzałki, naciskalam ta cofajaca dni i wpisywalam wszystko. Jeśli da się to inaczej zrobić tez się z chęcią dowiem mimo wszystko :) sama jestem początkująca i próbowałam jak się dało :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję, bardzo mi pomoglaś. Pozdrawiam

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ