X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Wykresy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę o podpowiedź jak można wpisać temperatury cykli wpisywanych ręcznie. Dzięki za pomoc. :-)

• Tosiakowa Przyjaciółka

Wysłany: 24 grudnia 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem, czy dobrze zrozumiałam, ale wchodzisz w "Ustawienia", górny prawy róg, następnie "Cykle" i uzupełniasz, na dole tabeli, która Ci wyskoczy masz "Dodaj wcześniejszy cykl" :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cykle wprowadziłam tzn daty ale nie wiem jak wpisać temperatury z tych wcześniejszych cykli. Korzystałam wczesniej z programu na tel i chcę przenieść dane. :-)

• Tosiakowa Przyjaciółka

Wysłany: 24 grudnia 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robiłam to ręcznie, bo temperatury miałam ale w innym programie i nie dało się ich z niego importowac. Wtedy po prostu na wykresie kliknelam na dzisiejszy dzień i wyskoczyła tabela żeby wpisać informacje i w jej lewym dolnym rogu była data i strzałki, naciskalam ta cofajaca dni i wpisywalam wszystko. Jeśli da się to inaczej zrobić tez się z chęcią dowiem mimo wszystko :) sama jestem początkująca i próbowałam jak się dało :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję, bardzo mi pomoglaś. Pozdrawiam

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ