X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Wynik bety pomocy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paula9292 Debiutantka

Wysłany: 11 lutego 2023, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny , proszę pomóżcie
    Owulacja tydzień temu, objawy mdłości, senność ból podbrzusza , dziś beta 4.2 powtórzę ja za dwa dni, ale czy któraś miała podobnie ??

• Lilka1298 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2023, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betę najwcześniej po 10 dniach od owulacji tak naprawdę powinno się robić.
    Ten wynik jest niejednoznaczny. Może to być skrajnie wczesna ciąża albo wiele innych rzeczy. Do powtórki na pewno po weekendzie.

15.12.2023 - Liwia 🌸
  • Kajeczka87 Nowa

Wysłany: 16 lutego 2023, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś jestem 10 dni po owulacji. Jadę na betę...

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ