X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Wynik bety pomocy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paula9292 Debiutantka

Wysłany: 11 lutego 2023, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny , proszę pomóżcie
    Owulacja tydzień temu, objawy mdłości, senność ból podbrzusza , dziś beta 4.2 powtórzę ja za dwa dni, ale czy któraś miała podobnie ??

• Lilka1298 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2023, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betę najwcześniej po 10 dniach od owulacji tak naprawdę powinno się robić.
    Ten wynik jest niejednoznaczny. Może to być skrajnie wczesna ciąża albo wiele innych rzeczy. Do powtórki na pewno po weekendzie.

15.12.2023 - Liwia 🌸
  • Kajeczka87 Nowa

Wysłany: 16 lutego 2023, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś jestem 10 dni po owulacji. Jadę na betę...

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ