X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Wynik bety pomocy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paula9292 Debiutantka

Wysłany: 11 lutego 2023, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny , proszę pomóżcie
    Owulacja tydzień temu, objawy mdłości, senność ból podbrzusza , dziś beta 4.2 powtórzę ja za dwa dni, ale czy któraś miała podobnie ??

• Lilka1298 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2023, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betę najwcześniej po 10 dniach od owulacji tak naprawdę powinno się robić.
    Ten wynik jest niejednoznaczny. Może to być skrajnie wczesna ciąża albo wiele innych rzeczy. Do powtórki na pewno po weekendzie.

15.12.2023 - Liwia 🌸
  • Kajeczka87 Nowa

Wysłany: 16 lutego 2023, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś jestem 10 dni po owulacji. Jadę na betę...

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ