WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Wynik bety pomocy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paula9292 Debiutantka

Wysłany: 11 lutego 2023, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny , proszę pomóżcie
    Owulacja tydzień temu, objawy mdłości, senność ból podbrzusza , dziś beta 4.2 powtórzę ja za dwa dni, ale czy któraś miała podobnie ??

• Lilka1298 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2023, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betę najwcześniej po 10 dniach od owulacji tak naprawdę powinno się robić.
    Ten wynik jest niejednoznaczny. Może to być skrajnie wczesna ciąża albo wiele innych rzeczy. Do powtórki na pewno po weekendzie.

15.12.2023 - Liwia 🌸
  • Kajeczka87 Nowa

Wysłany: 16 lutego 2023, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś jestem 10 dni po owulacji. Jadę na betę...

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ