X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Wynik bety pomocy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paula9292 Debiutantka

Wysłany: 11 lutego 2023, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny , proszę pomóżcie
    Owulacja tydzień temu, objawy mdłości, senność ból podbrzusza , dziś beta 4.2 powtórzę ja za dwa dni, ale czy któraś miała podobnie ??

• Lilka1298 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2023, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betę najwcześniej po 10 dniach od owulacji tak naprawdę powinno się robić.
    Ten wynik jest niejednoznaczny. Może to być skrajnie wczesna ciąża albo wiele innych rzeczy. Do powtórki na pewno po weekendzie.

15.12.2023 - Liwia 🌸
  • Kajeczka87 Nowa

Wysłany: 16 lutego 2023, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś jestem 10 dni po owulacji. Jadę na betę...

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ