X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Wyniki hormonów 4 dzień cyklu
Odpowiedz

Wyniki hormonów 4 dzień cyklu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Bergamotka94 Autorytet

Wysłany: 26 marca, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    mam prośbę o pomoc w interpretacji wyników, może też coś polecicie ze swojego doświadczenia.
    Wyniki z dziś czyli z 4 dnia cyklu:
    FSH 10 mIU/ml
    LH 8,48 mIU/ml
    Estradiol 39 pg/ml
    Prolaktyna 41,55 ng/ml (884 mIU/l)

Prolaktyna jest wg mnie makabrycznie wysoka, jestem dosłownie nią przerażona. Podejrzewałam że może być wyższa ale nie aż tak.

Poza tym mam niedoczynność tarczycy, ale już raczej uregulowana - TSH 1.7

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca, 21:11

Ona 30
    💊Niedoczynność tarczycy - Euthyrox 50/75
    Kwasy Omega 3 BioCardine
    Prenacaps Multi 1, Wit. D, Magnez, Koenzym Q10

Cel: 🎯 obniżenie insuliny i homocysteiny ⬇️ i podniesienie progesteronu i kwasu foliowego ⬆️
    4cs 📌🍀

💫team #rodzew2026 🪄
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ