z nadwaga...
-
WIADOMOŚĆ
-
Oczywiście, że nic straconego ale coś mam przeczucie, że mam torbiel na lewym jajniku. W lipcu na kontroli mój gin mi powiedział, że jest ale mini. Od kilku tygodni boli mnie lewa strona, po stosunku też mega więc możliwe. Mieszkam w UK i tutaj wizyta u ginka to długi proces ale postaram się w przyszłym tygodniu coś załatwić.
-
Bułkaasia przykro mi, ale pamiętaj, ze @ to nowy początek! Kolejny cykl bedzie Twoj!
Ja juz niby po owulacji, chociaż teraz jakoś byłaby szybko w tym cyklu. Na pewno mam mało śluzu, wiec chyba na za wiele nie liczę. Wprowadzam ocet jabłkowy i działam dalej!bulkaasia lubi tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Dzień dobry Kobitki
Co tam u Was słychać?
Ja dziś jakaś nietomna, kawę już drugą pije, do pracy ciężko się zabrać, ehhh...
Skrzydlata dziękuję Imię usłyszałam z dobre 10 lat temu i należał do przeuroczego chłopca. Taki blondynek, kręcone włosy, jak aniołek A potem jak przyjechałam do Londynu to na autobusie była wielka reklama sztuki W.Szekspira "Dorian Grey". Postanowiłam, że jak będę miała synka to tak dam mu na imię
Miłego dnia!!! -
No imię pięknie brzmi też znam je z tej sztuki. Ale Tobie łatwiej takie nadać, bo gdzieś wyżej przeczytałam, że mieszkasz w UK. U nas w Polsce każde takie imię to "wymysł", a przecież nudno by było jakby same Kubusie, Krzysie i Piotrusie w przedszkolach biegały
Mnie się zawsze jeszcze podobał Serafin, ale mąż by mnie chyba zabił jakbym tak dziecku wybrała heh... -
Hej
Tak, mieszkam w Londynie od 8 lat. Jak w pl wołam syna to faktycznie ludzie reagują ale pozytywnie raczej. Słyszę,ze piękne imię, oryginalne itp. Chociaż mój tata kręcił nosem na początku ale teraz jest ok
Serafin - piękne, naprawdę. Ja bardzo lubię imiona właśnie nietypowe. Marzy mi się synek o imieniu Ksawery...
Jak tam samopoczucie? -
U mnie jako tako kupiłam sobie niepokalanek w kapsułkach, bo coś mi temperatury spadały w ostatnim cyklu pod koniec. Zawsze miałam wszystko ok a teraz tak dziwnie i pod koniec okresu miałam śluz jakiś zabarwiony jakby na brązowo, a to chyba wina progesteronu, albo prolaktyny. A niepokalanek jest na jedno i na drugie, mam nadzieje, że mi to wyreguluje...
A poza tym już 6 dzień jestem na diecie i kurde waga stoi a jem tylko warzywa, mięso i trochę nabiału... -
No na kapuścianej to się można załamać, bo się w kółko je to samo a mi dziewczyny z wątku z nadwaga ale na starających sie ogólnie uświadomiły, że jak jem 1000 cal to waga stoi bo jem za mało i organizm odkłada sobie w rezerwie na przeżycie. Także dorzuciłam sobie do 1200-1500 kcal i teraz powinno się coś ruszyć
-
Skrzydlata, polecam aplikacje na telefon Monitor My Weight oraz grupę na Facebooku Odchudzanie z głową - czyli jak Ćwiczyć i jesc by schudnąć. Tam leeecą kg ale! W aplikacji pokaże Ci Twoje zapotrzebowanie na kalorie i od tego odejmuje sie chyba 200-300 kalorii i wtedy sie chudnie. Nie mniej! A jak staje waga to znów patrzysz na zapotrzebowanie i znów odejmujesz.
Ja nie nadaje sie do liczenia kalorii.
Najchętniej bym juz zatestowala ale i tak nic nie wyjdzieNatalka 03.2015
-
Dziewczyny widzę, że piszecie o dietach. Możecie polecić jakąś dobrą? Ja też nie nadaje się do liczenia kalorii. Czas podjąć pracę nad sobąRuda1985
08.04.2011 moje największe szczęścia. Bliźniaki - chłopcy
[*] 15.06.2016 Mój Aniołek - córeczka Alicja 18tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny