żel nawilżający conceive plus
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Madzi 87, na pewno nie zaszkodził gratulacje gratulacje 

Dziewczyny poszukajcie jest bardziej obszernie opisany gdzieś ten temat i tam jest naprawdę wiele opinii początek starań sierpień 2014 początek starań sierpień 2014
 początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
 Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
 Październik 2017 aromek-duphaston
 Co dalej???

- 

Trzymam kciukiLunaris wrote:Powinnam 28 ale nie wiem czy tyle wytrzymam  widziałam ze już testowałaś ale tempka idzie do góry więc moze za wcześnie widziałam ze już testowałaś ale tempka idzie do góry więc moze za wcześnie  Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2017, 07:53  Lunaris lubi tę wiadomość
                                Cierpliwość jest gorzka, a jej owoce słodkie... Lunaris lubi tę wiadomość
                                Cierpliwość jest gorzka, a jej owoce słodkie...
- 

.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2020, 00:51  Lunaris, Dominisia883 lubią tę wiadomość
                                Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli... Lunaris, Dominisia883 lubią tę wiadomość
                                Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
 Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu 
 Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.

Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
 Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
 Udało się po 7 latach !!!
 ( cukrzyca ciążowa- insulina)
 Glukoza: Insulina
 na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
 godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
 dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml

- 

Ja używam ale pierwszy cykl dopiero więc czy się udało czy nie to okaże się 22 września nie liczę na cud już w pierwszym cyklu ale fajnie nawilża więc już ma u mnie plusik nie liczę na cud już w pierwszym cyklu ale fajnie nawilża więc już ma u mnie plusik Kiepskie nasienie Kiepskie nasienie
 IO
 Mutacje mthfr hetero
 4 lata starań
 2018 IUI 😥
 06.2020 IVF biochemiczna 😥
 Próbujemy dalej naturalnie ♥️
 Klinika Medart Poznań 🤞🍀
- 
                        nick nieaktualny
- 

Jeśli chodzi tylko o "poślizg" i nawilżenie pochwy, to naprawdę wystarczy zwykły lubrykant, najlepiej kupiony w aptece i na bazie wody. Szkoda pieniędzy, żeby tylko w tym celu używać Conceive. Dodam, że ja w pierwszą ciąże zaszłam używając zwykłego lubrykantu.Starania o drugie dziecko

HSG - marzec 2018 (16 cs) - oba jajowody drożne
 Laparoskopia z histeroskopią - listopad 2018 (25 cs)
 Badanie nasienia - morfologia 3% (styczeń 2018) -> 6% (lipiec 2018); HBA 89%, DFI 22%, HDS 2% (04.2019)

Hormony w normie
 LH:FSH poniżej 0,6 (?)
 AMH w normie (2,39 ng/ml)
 TSH w normie

Diagnoza:
 Endometrioza 4. st. - lewy jajnik i jajowód w zrostach z jelitami
 Torbiel endometrialna na prawym jajniku - 05.2019

Leczenie:
 Rozpoczęcie ultra długiego protokołu - Diphereline (26.06) Stymulacja (27.08) -> 12 pęcherzyków
 Punkcja -> 8 komórek IMSI -> 5 zapłodnionych
 Transfer w 3. dobie jeden zarodek 8A - nieudany
 Zamrożony 3AB
-