12tc- ustające objawy
-
Cześć,
Według ostatniego USG które miałam 2 tygodnie temu, dziś powinnam być w 12 TC (11+3).
Od dwóch dni wszystkie objawy które miałam do tej pory (mdłości, ból piersi, częstomocz) przeszły. Dodatkowo zmniejszył mi się brzuch.
Oczywiście im więcej czytam tym bardziej załamana jestem, ale czuję że coś jest nie tak.
Czy któraś z Was miała podobna sytuacje? -
Mi od około 11 tygodnia też zanikły wszystkie objawy i jest wszystko ok.
Rzelka lubi tę wiadomość
🙋🏻♀️94
👨🏻🦱93
13.10.2016 🩵
SN 41+4
4100g 62cm ❤️
14.09.2024 ⏸️
02.10.2024 💔🖤
29.11.2024 ⏸️💞
30.11.2024 hcg 68 mlU/mL
02.12.2024 hcg 188 mlU/mL
09.12.2024 hcg 3814 mlU/mL
19.12.2024 pierwsze USG ✊🏽 6+5 i 0,78 cm mamy serduszko 💗
09.01.2025 9+5 i 2,3 cm dzieciątka 🫶🏽
29.01. I prenatalne 🤞🏽 12+4, CRL 6,45 cm na 80% dziewczynka 🩷🤍
🔜27.03. II badania prenatalne 🐣
-
Mam to samo, jestem dziś w 11+5 i od przedwczoraj zero objawów
brak bólu piersi, mdłości, zmęczenia. Też mam wrażenie, że brzuch mniejszy. Nie wiem co robić, stresuję się strasznie, mam ochotę pojechać na izbę, w czwartek mam umówioną wizytę u gin, ale nie wiem czy nie zwariuję do tego czasu. Ale próbuje się opanować, bo przez te moje ciągłe myśli o poronieniu miałam już aż 5 USG
-
Caroline90 wrote:Mam to samo, jestem dziś w 11+5 i od przedwczoraj zero objawów
brak bólu piersi, mdłości, zmęczenia. Też mam wrażenie, że brzuch mniejszy. Nie wiem co robić, stresuję się strasznie, mam ochotę pojechać na izbę, w czwartek mam umówioną wizytę u gin, ale nie wiem czy nie zwariuję do tego czasu. Ale próbuje się opanować, bo przez te moje ciągłe myśli o poronieniu miałam już aż 5 USG
Caroline90 daj znać co powie lekarz 🥹 mam nadzieję że to tylko ustępowanie objawów w związku ze zbliżającym się II trymestrem... -
Caroline90 wrote:Mam to samo, jestem dziś w 11+5 i od przedwczoraj zero objawów
Caroline90 jestem po wizycie u ginekologa. Lekarz powiedział że trzeba się cieszyć że objawy minęły przed II trymestrem, serduszko bije i jest wszystko okej 🥹
Trzymam kciuki za Ciebie! -
To normalne 😉 w większości objawy ustępują jeżeli nie całościowo to częściowo w 2 trymestrze. Często się nazywa go takim gdzie kobieta kwitnie, włosy lśnią, paznokcie rosną, a libido odbija w górę 😂
Poza tym objawy ze strony organizmu to nie jest żaden wyznacznik tego jak rozwija się ciąża i czy się rozwija.sofiz lubi tę wiadomość
-