Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr 5 tydz ciąży brak ciałka żółtego
Odpowiedz

5 tydz ciąży brak ciałka żółtego

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Mary1234 Nowa

Wysłany: 5 lutego, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ja dziś byłam u ginekologa 5 tydzień 4 dzień ciąży z apki pęcherzyk bez ciałka żółtego 1 cm mam przyjść za dwa tyg mam się martwić dodam że okresy nieregularne 54, 30,34,31,28 dni teraz test zrobiłam w 32 dniu i pozytywny
    W 35 dniu lekkie brązowa wydzielina przez 2 dni u ginekologa było ok jakby implantacja

• Flora96 Autorytet

Wysłany: 5 lutego, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mary1234 wrote:
    Witam ja dziś byłam u ginekologa 5 tydzień 4 dzień ciąży z apki pęcherzyk bez ciałka żółtego 1 cm mam przyjść za dwa tyg mam się martwić dodam że okresy nieregularne 54, 30,34,31,28 dni teraz test zrobiłam w 32 dniu i pozytywny
    W 35 dniu lekkie brązowa wydzielina przez 2 dni u ginekologa było ok jakby implantacja

Nie martw się, ja byłam u ginekologa 5+2 i też był widoczny sam pęcherzyk. Lekarz kazał przyjść za 3 tygodnie, niestety w 7 tygodniu zaczęłam plamić i udałam się na SOR, w szpitalu mnie przebadali i na usg byl widoczny zarodek z serduszkiem 😊 myślę, że musisz spokojnie poczekać na rozwój sytuacji. Jeżeli będziesz miała jakieś plamienie lub krwawienie to śmiało udaj się do szpitala bo to zawsze sygnał alarmowy i lepiej sprawdzić. Trzymam kciuki za twojego kropka ❤️

08.24 6tc 💔
    11.25 cb 💔
    12.25 ⏸️🥹

preg.png
  • Threemilss Nowa

Wysłany: 20 marca, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Byłam wczoraj u ginekologa i jestem załamana. Według okresu pierwszy dzień 8 tygodnia ciąży. Byłam na wizycie równo 2 tygodnie temu, był pęcherzyk żółtkowy, nie było jeszcze wtedy zarodka. Lekarz powiedział, że ciąża ładnie zagnieżdżona ale trochę młodsza niż to co wychodzi z okresu. Wczoraj na wizycie wielkość zarodka wskazuje na 6tydzien i 1 dzień. Serduszko bije ładnie. Pęcherzyk żółtkowy powiększony, na granicy wielkości. Czy ktoś miał taką sytuację i zakończyła się ona powodzeniem?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca, 09:34

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ