Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr 5 tydz ciąży brak ciałka żółtego
Odpowiedz

5 tydz ciąży brak ciałka żółtego

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Mary1234 Nowa

Wysłany: 5 lutego, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ja dziś byłam u ginekologa 5 tydzień 4 dzień ciąży z apki pęcherzyk bez ciałka żółtego 1 cm mam przyjść za dwa tyg mam się martwić dodam że okresy nieregularne 54, 30,34,31,28 dni teraz test zrobiłam w 32 dniu i pozytywny
    W 35 dniu lekkie brązowa wydzielina przez 2 dni u ginekologa było ok jakby implantacja

• Flora96 Ekspertka

Wysłany: 5 lutego, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mary1234 wrote:
    Witam ja dziś byłam u ginekologa 5 tydzień 4 dzień ciąży z apki pęcherzyk bez ciałka żółtego 1 cm mam przyjść za dwa tyg mam się martwić dodam że okresy nieregularne 54, 30,34,31,28 dni teraz test zrobiłam w 32 dniu i pozytywny
    W 35 dniu lekkie brązowa wydzielina przez 2 dni u ginekologa było ok jakby implantacja

Nie martw się, ja byłam u ginekologa 5+2 i też był widoczny sam pęcherzyk. Lekarz kazał przyjść za 3 tygodnie, niestety w 7 tygodniu zaczęłam plamić i udałam się na SOR, w szpitalu mnie przebadali i na usg byl widoczny zarodek z serduszkiem 😊 myślę, że musisz spokojnie poczekać na rozwój sytuacji. Jeżeli będziesz miała jakieś plamienie lub krwawienie to śmiało udaj się do szpitala bo to zawsze sygnał alarmowy i lepiej sprawdzić. Trzymam kciuki za twojego kropka ❤️

08.24 6tc 💔
    11.25 cb 💔
    12.25 ⏸️🥹

preg.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pomagając szczęściu, czyli jak szybko zajść  w ciążę

Czy jest coś, co możesz zrobić, by zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę? Co może pomóc? Optymalny czas współżycia, „akrobacje łóżkowe” czy zdrowa dieta? Przeczytaj na co warto zwrócić uwagę starając się o dziecko, jakie są sposoby na zwiększenie szans na zajście w ciążę, a co najlepiej odłożyć na bok i skupić myśli na czymś innym.

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ