X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr 7 tydz. 4 dzień, beta hcg 36 600, brak zarodka
Odpowiedz

7 tydz. 4 dzień, beta hcg 36 600, brak zarodka

Oceń ten wątek:
  • spinnka Koleżanka

Wysłany: 13 marca 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I mam nadzieję, że nie będziesz przekładać ślubu :D <3

PCOS, starania od 06.2012
    11.02.2013 - aniołek (7 tydzień)
    01.07.2014 - aniołek (8 tydzień)
    hchy3e3kx72ungcg.png[/url
  • Karri Debiutantka

Wysłany: 14 marca 2015, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Wam za ciepłe słowa.
    Jestem juz po zabiegu.
    Lekarze właśnie nie wiedzą jakiego typu był zasniad, bo wygladalo na to ze byla ciaza dwujajowa z jednego powstal zasniad a z drugiego tworzylo sie dzieciatko, które zostalo przyduszone ta całą masą. Lekarze mówią, ze to lepiej ze perelce przestalo bic serduszko bo by sie bardzo meczyla a i tak pewnie na dalszym etapie odeszla..
    Mówią, że co nas nie zabije to wzmocni. Pogodzilam sie z tym na ile moglam, a teraz łeb do słońca i trzymam za Was wszystkie kciuki tak samo jak Wy za mnie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kari jesteś dzielna dziewczyna!!!

• Ona_89' Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kari jesteś bardzo silną kobitką! Ciesze sie ze juz masz zabieg za sobą. Nie martw się na pewno niedługo będziesz się cieszyć malenstwem w brzuszku :)

kjmn3e5err34dy73.png
    d69c8u696axvumzk.png
    wwgzdqk3fqqv6f45.png
1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ