angina ropna w pierwszym trymestrze
-
Witajcie, od kilku dni miałam lekkie przeziębienie wirusowe, które przerodziło się w anginę (gorączka skoczyła do 38, ból miglała, jakieś naloty... Poszłam do obcego lekarza bo sobota była no i mnie załamała. Była strasznie oschła i stwierdziła, że to nie rokuje dobrze bo angina to "bardzo zła choroba bakteryjna". Dała augmentin i tyle. Załamało mnie to, czy ktoś zna podobny przypadek, który jednak skończył się dobrze? jestem w 7 tyg, jeszcze nie potwierdzone, jutro idę do gina.marzec 2015 - okropna angina w początku ciąży - oby było dobrze
grudzień 2014 - laparoskopia kamicy żółciowej
czerwiec 2014 - laparoskopia torbieli jajnika
grudzień 2013 - (*) Kazik 12 tc
-
Dzięki za wsparcie.
Jestem po wizycie, ze względu na późną owulację to jednak 6 tydzień, serduszka jeszcze nie widać. Lekarz mnie trochę uspokoił kazał przyjść za tydzień.
Angina nie odpuszcza, masakra jakaśmarzec 2015 - okropna angina w początku ciąży - oby było dobrze
-
nick nieaktualny
-
Dzieki dziewczyny, nie wychodze z lozka bo nie mam sily. Minela 3 doba antybiotyku i znikoma poprawa:(marzec 2015 - okropna angina w początku ciąży - oby było dobrze
-
Nie martw się Mary. Ja ledwo co dowiedziałam się o ciąży a już dopadło mnie ostre wirusowe zapalenie gardła. Dwa tygodnie leczyłam się domowymi sposobami, miałam już dosyć leżenia w łóżku, cytryn, miodu i czosnku, ale choroba w końcu puściła. Też bardzo się martwiłam czy tak długa infekcja nie zaszkodzi dzieciaczkowi. Ale na szczęście maluszek wg lekarza rozwija się książkowo
-
gratuluję Monia Cieszę się, że wszystko dobrze u Was
Nie rozumiem czemu niektórzy lekarze nie pomyślą zanim coś powiedzą. Po co straszyć na zapas skoro co ma być to będzie..marzec 2015 - okropna angina w początku ciąży - oby było dobrze
-
nick nieaktualnymary84, nie przejmuj się niektórymi opiniami lekarzy, wierzę, że z fasolką wszystko będzie w porządku
niektórzy lekarze to w ogóle nie powinni wykonywać swojego zawodu, podam Ci dla przykładu (choć z innej beczki troszkę) - leczę się u kardiologa ze względu na niedomykalność zastawek, co pół roku kontroluję na EKG i UKG, a co miesiąc chodzę do rodzinnego po recepty na lekarstwa. Byłam w piątek u rodzinnego, na co on wypalił mi, że moja wada serca jest bardzo niebezpieczna, bo migotanie przedsionków może się z niej zrobić.. Nie znając historii mojej choroby, nie mając przed sobą wyników badań, nic - tak po prostu mnie poinformował, gdzie kardiolog w życiu mi czegoś takiego nie powiedziała, tylko zaleciła kontrole (bo wada jest mała/umiarkowana).
Ja nie wiem, może niektórzy lekarze to pracują tylko po to, by życie innym uprzykrzać?
Trzymaj się i nie martw na zapas -