X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Bardzo niski przyrost beta HCG
Odpowiedz

Bardzo niski przyrost beta HCG

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Bemolie Nowa

Wysłany: 8 lutego 2022, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!
    Właśnie wstałam i odczytałam wynik Beta HCG i mam bardzo niski przyrost. Na początku był duży ładny przyrost, dziś bardzo niski. Mega się boje. Po 2 dniach oczywiście zrobię kolejne bywa hcg, lekarza mam dopiero za tydzień.
    1. 18.01 - 529 b HCG
    2. 25.01 - 3744 b HCG
    3. 07.02 - 25640 b HCG
    To zaledwie 34,5% przyrostu
    Bardzo się martwię i nie wiem co zrobić 😭

3jgxs65gu6bkb76d.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2022, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przy takich wartościach bety nie sprawdza się już przyrostu. Teraz kluczowe jest USG.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ