X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr bardzo wysoki poziom beta hcg
Odpowiedz

bardzo wysoki poziom beta hcg

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • blama Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2017, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki kochane wizyta w piątek. Nie robiłam bety - zawierzyłam wszystko losowi i Bogu. Testy pokazywały dwie grube krechy, wczoraj mąż kupił mi dwa test ciążowy, bo jak to stwierdził - dla niego to są pierwsze rozmowy z dzieckiem :) i ku mojemu zdziwieniu druga kreska nie była już taka mocna - zamarłam. Mąż mnie 14.11.2017 (6tydz. +5 dni) wysłał na betę a tam wynik - 147906.14 czy to nie za duża wartość? Dziś zrobiłam ponownie, czekam na wynik

ex2btv73igihq37e.png

relgx1hp11ql973x.png
  • edwarda20 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2017, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po co robic testy w 6 tyg? Test mogl byc inny, mniej czuly, mocz bardziej rozwodniony itp itp itp. Beta jest wysoka bo to 7 tydzien. Poza tym wysoka beta moze sugerowac blizniaki. Czym sie denerwujesz? Jutro idziesz do lekarza, zobaczysz kropeczke i serduszko. Polecam nie panikowac i nie szalec, bo dziecko wszystko czuje.

dqprqps6kaqxmc83.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ