beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie dziewczyny. ''po prostu m'' najważniejsze że masz ładny przyrost, a to że taki niski to faktycznie dlatego że bardzo wcześnie wykonałaś bete,ale jest tego taki plus że już przynajmniej wiesz że jesteś w ciąży. Ja też chciałam wcześniej wiedzieć w 11dpo zrobiłam bete wyszła 0.1 to było 12.01 więc załamka że kolejny cykl trzeba czekać, ale 15.01 @ nie przyszła więc 17.01 zrobiłam bete wyszła 139.1 dziś po 48h powtórzyłam bete i mój wynik to 289.2.W poniedziałek zrobię raz jeszcze i mam nadzieje że będzie większy przyrost,bo z tego co czytam to na początku ciąży dziewczyny mają większy przyrost.Syn 21 lat.
Aniołek 25.11.2017 (5tc) 05.03.2018 (10tc)
Wyniki męża-OK.
Niskie AMH
wrzesień-wspomagacze. -
Dziewczyny dzięki za słowa otuchy Też "trzymam się" tego przyrostu...tylko jeszcze jedna niepokojąca sprawa chodzi mi po głowie. W dniu kiedy robiłam bhcg z krwi zrobiłam kilka godzin wcześniej test płytkowy-wyszedł cień cienia ale była kreska...no i jak zobaczyłam wynik "bety" to w szoku byłam że tylko 6,11 było modlę się żeby to nie były skoki bety a co za tym idzie ciąża pozamaciczna...mam nadzieję, że ten sikany bobo-test po prostu był tak czuły..echhhpo prostu m
-
Proszę Cię nie myśl już o tym teście,bo stres to jest teraz dla nas najgorsza rzecz. Powiem Ci coś na swoim przykładzie, prawie od roku staraliśmy się o dzidziusia, w sierpniu ''myślałam że jestem w ciąży'' rano zrobiłam test płytkowy i wyszła druga słaba kreska,nawet mąż ją widział, szczęśliwa godzinkę pózniej poleciałam zrobić bete i się okazało 0.1 i od wtedy już więcej testom domowym nie ufam, jak miałam jakieś podejrzenia to szłam na bete.
Syn 21 lat.
Wyniki męża-OK.
Niskie AMH
wrzesień-wspomagacze. -
Moja gin przez telefon nie dała mi dziś żadnych złudzeń .... powiedziała że na 100% to nieudana ciąża...(( jestem załamana. Dzisiaj była na kolejnej becie i wynik 48,65 ucieszyłam się bo przeciez od ostatniej bety minęły tylko 44h a wtedy wynosiła ona 25,23...powiedziała że to ciąża ale nie trafiona...że nie mam żadnych szans...((po prostu m
-
Hej dziewczyny:) Nieśmiało sie witam i mam nadzieję że będę mogła zagościć tu na dłużej w końcu. 08.01 miałam punkcję, a 11.01 transfer 2 trzydniowych zarodków. 18.01 czyli 7 dpt moja beta to 4,8, a dzisiaj czyli w 9 dpt beta 28. Wiem że z wielkością szału nie ma, ale przyrasta i to mnie trzyma przy nadziei Jestem po 2 poronieniach z ciąż naturalnych i przez to jestem chodząca paniką Czy któraś z Was też nie miała zawrotnej wielkości bety a jednak ciąża się rozwija?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2018, 18:26
-
No ja właśnie opisałam wczoraj swój przypadek, a dzisiaj jak widzisz kontynuacja...moa gin powiedziała, że to są za słabe przyrosty na początek i ciąża jest...ale nieudana...mam nadzieję, że u Ciebie się uda powodzenia ja w najlepszej sytuacji mam czekać na okres...chociaż dla mnie jest to nie do pomyślenia bo nic już z tego nie rozumiem...beta przyrasta zgodnie z normami niby a się okazuje ze to niewłaściwy przyrostpo prostu m
-
Przykro mi ale moze lekarka trochę sie pospieszyła z wydaniem tak drastycznego osądu? U mnie wzrost jest pięciokrotny i miesci się w normach,ale nie powala. Mam nadzieje ze u nas obu jednak dobrze się to skończy i w pazdzierniku bedziemy rodziły;)
-
Smoczyca - 5krotny przyrost!Pięknie!Oby tak dalej!Daj znać po kolejnej becie.Wiesz moja lekarka to bardzo doświadczony lekarz...poza tym mam baaardzo delikatne beżowe plamienia od 5 dni(czyli od momentu zrobienia testu).Najgorsze jest to czekanie...co ma być to będzie ale wolałabym już jak ten okres ma przyjsć i ma to być poronienie samoistne to niech się tak już dzieje...oby tylko nie ciążą pozamaciczna...po prostu m
-
kurde dziewczyny...właśnie weszłam na kalkulator bhcg i niby wszystko w normie...kurde...z jednej sstrony lekarka która prowadziła moją ciążę i może nawet zawdzięczam jej życie mojego dziecka.i jej słowa-że żebym się nie przywiązywała bo nie ma szans...z drugiej...niby głupie kalkulatory...oszaleje chyba :(może jest jakaś kobitka na forum, która miała tak wczesną ciążę i takie przyrosty i wszystko skończyło się happy endem??Potrzebuje pozytywnych historii..po prostu m
-
po prostu m wrote:Moja gin przez telefon nie dała mi dziś żadnych złudzeń .... powiedziała że na 100% to nieudana ciąża...(( jestem załamana. Dzisiaj była na kolejnej becie i wynik 48,65 ucieszyłam się bo przeciez od ostatniej bety minęły tylko 44h a wtedy wynosiła ona 25,23...powiedziała że to ciąża ale nie trafiona...że nie mam żadnych szans...((Syn 21 lat.
Wyniki męża-OK.
Niskie AMH
wrzesień-wspomagacze. -
tak w ogóle to zerknęłam przed chwilą w usg z pierwszej mojej ciąży (udanej;)). Miałam usg robione 8 tyg i 4 dni po ostatniej miesiączce a "wiek" dziecia wynosił wtedy 7t i 5 dni...Zatem ciąża była młodsza o prawie tydzień...i taki promyk nadziei teraz mi się zapalił...ale zawsze jak mam nadzieję to kończy się to nie tak jak bym chciałapo prostu m
-
Nie możesz tak pesymistycznie myśleć,zawsze trzeba mieć nadzieję i pozytywnie myśleć. jestem bardzo przewrażliwiona bo dwa miesiące temu poroniłam i cały weekend praktycznie leżałam chociaż dobrze się czuję, chciałam sobie dokładnie odpocząć.Ja już mam 39 lat i zaczynam się niecierpliwić, oby tylko beta dobrze rosła. Idę do koleżanki bo nie usiedzę w domu, pózniej się odezwę.Syn 21 lat.
Wyniki męża-OK.
Niskie AMH
wrzesień-wspomagacze.