beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
No super, na kalkulatorze pokazuje że w normie, tak więc dzięki za linka.
W środę popołudniu idę do gina, ciekawe czy coś będzie widać.Teraz mam 4t5d.Syn 21 lat.
Aniołek 25.11.2017 (5tc) 05.03.2018 (10tc)
Wyniki męża-OK.
Niskie AMH
wrzesień-wspomagacze. -
po prostu m wrote:Dziewczyny i jak wasze bety?Wiecie już coś?Ja postanowiłam, że pójdę jutro (po 72h).Ale dzisiaj już nie czuję się jakbym była w ciąży...Mam nadzieję, że u Was ok:) Trzymam mocno kciuki!
Ja w ogóle nie czuję się jak bym była w ciąży, żadnych mdłości czy osłabień, nawet piersi mnie mniej bolą niż 2 miesiące temu jak byłam wtedy w ciąży.
A jak się dziś czujesz, zrobiłaś tą betę?
Syn 21 lat.
Wyniki męża-OK.
Niskie AMH
wrzesień-wspomagacze. -
*SmoczycA* wrote:Tak ale ja jestem po in vitro i troche inaczej się liczy. Raczej nadziei juz nie mam. Zbadam jeszcze w środę a jutro mam konsultacje z moim lekarzem.
I jak po konsultacji z lekarzem, co Ci powiedział?Syn 21 lat.
Wyniki męża-OK.
Niskie AMH
wrzesień-wspomagacze. -
Ja byłam dziś rano na "becie"-czekam na wyniki...oczywiście mam cichą nadzieję, że będzie dobrze...ale jeśli ma być źle to chciałabym przepraszam, że tak wprost powiedzieć - już poronić żeby nie było żądnych przygód z ciążą pozamaciczną, łyżeczkowaniem itd...nie mam już po prostu na to wpływu...choć nie ukrywam, iż nadzieja umiera ostatnia...po prostu m
-
Jola79 wrote:I jak po konsultacji z lekarzem, co Ci powiedział?
ja okresu nie dostane do momentu odstawienia lekow bo progesteron dostaje w zastrzykach i to mocno trzyma takką ciążę.
-
po prostu m wrote:no i po nadziei...po 72h wyszło 38,18...mam nadzieję, że szybko dostanę okres i że to nie jest ciąża pozamaciczna.Dziewczyny mam nadzieję, że u Was skończy się wszystko pięknymi ciążowymi brzuszkami.Tego Wam życzę!!