beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja na 4 betę idę we wtorek i potem lekarz też wt lub śr:) Muszę sobie sprawdzić bo się denerwuję, to moja pierwsza ciąża, pragnęłam jej już od jakiś 2-3 lat, ale przez ślub i podróż musiałam się wstrzymać, tabletki rzuciłam we wrześniu dopiero i po stymulacji clo i luteiną się udało:) Dlatego chucham i dmucham! Mam już 27 lat, moim zdaniem najwyższy czas na pierwszą dzidzię
Córka!!! Kochana Hania :* 38+6, 19.30, 51cm, 2760 -
ja mam lekarza na środę, ale do tego czasu chyba sfiksuję my się staraliśmy o fasolkę ponad dwa lata ,i w końcu na teście dwie kreski! jestem bardzo szczęśliwa mama mi mówiła zawsze ,,alusiu wszytsko będzie dobrze'' teraz jesteśmy na etapie budowania domku więc wszystko już mamy !!
-
nick nieaktualnyKarka, na tak wczesnym etapie i tak nic nie zrobisz jakby cos sie dzialo tfu tfu... Ale jesli Cie uspokaja a nie stresuje betowanie, to smialo Ja to bym padla ze stresu przy czestej becie, wiec czekam do wizyty mniej lub bardziej cierpliwie hihi
Wierz mi, tez chucham i dmucham, staralismy sie 8 lat o te ciaze, jestem po trzech stymulacjach IVF i na kopie lekowWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 12:30
-
Dziewczyny, dziękuję za zainteresowanie
No właśnie problem, że pęcherzyka nie ma ani w macicy ani poza niąsmutas.gif
Lekarz powiedział, że myślał, że już coś się pokaże smutas.gif
Bóle ustały, jedyne co to takie 3 minutówki, a plamienia mniejsze, ale jednak nadal minimalnie brudzę.....
Lekarz powiedział, by tym się nie przejmować, gorzej jak będą silne bóleCiąża pozamaciczna 07.2015 [*]
14.12.2016 fasolka -
nick nieaktualny
-
dziewczyny co mam zrobić? denerwuję się już nie moge sie doczekać srody aż pojdę na usg , wiem że ostatnio nie bylo nic widac bo jeszcze za wczas i niska beta 638, po tyg powinno juz coś być.. w poneidziałek ide na betę oby była wysokaaa
-
nick nieaktualny
-
To czekanie jest najgorsze Ja właśnie odebrałam wyniki z laboratorium i okazało się, że betę mam ponad 2000, a na USG nic jeszcze nie widać. Niby to dopiero 4 tydzień i lekarz powiedział, że może nie być nic widać, ale znowu taka wysoka beta..... Cały czas obawiam się, że to może być ciąża pozamaciczna ((Syn Stasiu ur 02.03.2016
-
nick nieaktualnycześć dziewczyny
wydaje mi się,że dołączę
ale mam trochę niepewności...
ostatnia miesiaczka była 29 maja. cykle mam rózne-między 29 a 33 dni.
w zeszły poniedziałek beta hcg wyniosła 32.7 przy dwóch pozytywnych testach.
w piątek u lekarza nic nie było widać na usg, mówi,że może za wcześnie...
powiedzcie mi czy mam robić jutro betę? o 16, 30 kazał mi przyjść na szukanie pęcherzyka
mam wątpliwości, boję się,że beta nie wzrośnie bo taka malutka była...
i sama nie wiem czy jestem w tej ciązy czy nie... za dużo czytałam w necie o poronieniach itp i się stresuję..
przyjmiecie do swojego grona?Liskova lubi tę wiadomość
-
saxatilia - ja po becie z poniedziałku 751,80, w czwartek byłam na usg i był sam pęcherzyk dopiero widoczny 4,4mm. Nie ma się co martwić, za wcześnie. Jak widać poniżej, bete miałam już 3x. Musi wzrosnąć hormon, spokojnie:) Jeśli sie denerwujesz - idź, mnie to uspokoiło.
Córka!!! Kochana Hania :* 38+6, 19.30, 51cm, 2760 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ryjkek wrote:To czekanie jest najgorsze Ja właśnie odebrałam wyniki z laboratorium i okazało się, że betę mam ponad 2000, a na USG nic jeszcze nie widać. Niby to dopiero 4 tydzień i lekarz powiedział, że może nie być nic widać, ale znowu taka wysoka beta..... Cały czas obawiam się, że to może być ciąża pozamaciczna ((
-
saxatilia wrote:cześć dziewczyny
wydaje mi się,że dołączę
ale mam trochę niepewności...
ostatnia miesiaczka była 29 maja. cykle mam rózne-między 29 a 33 dni.
w zeszły poniedziałek beta hcg wyniosła 32.7 przy dwóch pozytywnych testach.
w piątek u lekarza nic nie było widać na usg, mówi,że może za wcześnie...
powiedzcie mi czy mam robić jutro betę? o 16, 30 kazał mi przyjść na szukanie pęcherzyka
mam wątpliwości, boję się,że beta nie wzrośnie bo taka malutka była...
i sama nie wiem czy jestem w tej ciązy czy nie... za dużo czytałam w necie o poronieniach itp i się stresuję..
przyjmiecie do swojego grona?
Ja robiłam, bo mnie to uspokoiło -
Liskova wrote:Ale ZUPEŁNIE nic nie było, czy był pęcherzyk? Bo u mnie przy becie 2114, jak pisałam wyżej, widać było pęcherzyk w macicy, ale nawet bez zarodka jeszcze.
Zupełnie nic Ginekolog dosyć dokładnie przeszukał macicę, jajniki i niczego, nawet pęcherzyka, nie zobaczył. Inny problem w tym, że mam sporego mięśniaka i gin stwierdził, że może przysłaniać pęcherzyk a poza tym według ostatniej miesiączki jestem dopiero w 4 tygodniu i 2 dniu ciąży. Ta beta też mnie ścięła z nóg. Obawiam się ciąży pozamacicznej i tego, że mogę mieć bliźnięta, bo sama mam brata bliźniaka.Syn Stasiu ur 02.03.2016