beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej moja BETA
14 dzień 214
16 dzień 638 -
Karka bardzo dziękuję za odpis
Jutro następna beta i wizyta u gin.
Boję się Tym bardziej, że mam LEKKIE ZNOŚNE bóle podbrzusza i krzyża oraz plamienia dzień 6....
U lekarza już byłam, mam czekać, co będzie dalej......Ciąża pozamaciczna 07.2015 [*]
14.12.2016 fasolka -
Wiesz co, ja miałam bóle z tydzień, w okresie gdzie miała być miesiączka, i jest ok. Plamień żadnych nie miałam więc Ci tutaj nic nie doradzę. Skoro lekarz kazał czekać to pewnie dlatego, że chce zobaczyć co dalej, czy się ciąża utrzyma, bo jak wiemy na początku zawsze różnie bywa, dlatego tak się stresujemy. Najważniejsze, że jesteś pod opieką lekarza, on Cie pokieruje. A dał Ci jakieś leki żeby ciąża się utrzymała?
Córka!!! Kochana Hania :* 38+6, 19.30, 51cm, 2760 -
Hej. Wczoraj robilam bete, w 19 dpo, wynik 2697. Czy to odpowiednia wartosc jak na ten dzien? Wedlug obliczen od ostatniej miesiaczki i wedlug podanych norm na wyniku wypada 5 tydzien. Wizyte mam dopiero 15 lipca i troche sie denerwuje bo w zeszlym miesiacu byla ciaza biochemiczna... Co myslicie?
-
nick nieaktualny
-
Olka_91 wrote:Dziś beta 1407
Przypomnę, że w środę 788, a w poniedziałek 642.
superr !! ja idę w poniedziałek na 3 bete zobaczymy jak u mnie -
nick nieaktualny
-
agga1984 wrote:A ja juz pojde na bete tylko i wylacznie przed wizyta u gina. Nie chce mi sie stresowac wiecej hehe
ja właśnie idę na betę a potem do gina