Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Beta slabo rosnie?
Odpowiedz

Beta slabo rosnie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sysunia2709 Nowa

Wysłany: 24 grudnia 2018, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie jestem w 7 tyg ciazy 6 tydz. 4 dzien. Pierwsze Usg w 5 tyg. 4 dzien pecherzyk w macicy ale lekarz twoerdzi ze mniejszy niz ten tydzien ciazy. Kolejne usg 6 tydzien i 2 dni zas pecherzyk mniejszy o tydzien. W ten sam dzien robie bete wychodzi 2187 po 48 h powtarzam 2917. Myslicie ze jest jakas szansa ze ta ciaza sie rozwinie? Beta nie za wolno rosnie? Dodam ze pobolewa mnie brzuch.

• Leira Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2018, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sysunia2709 wrote:
    Witajcie jestem w 7 tyg ciazy 6 tydz. 4 dzien. Pierwsze Usg w 5 tyg. 4 dzien pecherzyk w macicy ale lekarz twoerdzi ze mniejszy niz ten tydzien ciazy. Kolejne usg 6 tydzien i 2 dni zas pecherzyk mniejszy o tydzien. W ten sam dzien robie bete wychodzi 2187 po 48 h powtarzam 2917. Myslicie ze jest jakas szansa ze ta ciaza sie rozwinie? Beta nie za wolno rosnie? Dodam ze pobolewa mnie brzuch.

To, że pęcherzyk jest "mniejszy" niż wynika to z OM to norma. Różnica może być do 2 tygodni względem USG. Pobolewanie brzucha też w ciąży jest normalne. Co do bety to ciężko wyrokować - przyrost nie jest spektakularny, ale nie jest też dramatyczny. Powtórz jeszcze betę po świętach to może się coś rozjaśni, bo na tą chwilę nie da się nic stwierdzić.

f2w3ikgnnjbzwgbk.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pieluchy tetrowe w nowoczesnej wyprawce. 5 sprytnych sposobów, jak wykorzystać je na co dzień

Kompletowanie wyprawki dla noworodka łatwo zamienić w listę drogich i skomplikowanych gadżetów. Tymczasem jedna z najbardziej praktycznych rzeczy od lat pozostaje dokładnie taka sama — pielucha tetrowa. Naturalna, delikatna dla skóry dziecka i niezwykle uniwersalna. Sprawdza się jako lekki kocyk, ręcznik po kąpieli, podkład do odbijania czy awaryjny przewijak poza domem. W nowym artykule podpowiadamy, jak wybrać dobrą tetrę i dlaczego nadal jest absolutnym must-have każdej wyprawki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ