X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Beta slabo rosnie?
Odpowiedz

Beta slabo rosnie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sysunia2709 Nowa

Wysłany: 24 grudnia 2018, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie jestem w 7 tyg ciazy 6 tydz. 4 dzien. Pierwsze Usg w 5 tyg. 4 dzien pecherzyk w macicy ale lekarz twoerdzi ze mniejszy niz ten tydzien ciazy. Kolejne usg 6 tydzien i 2 dni zas pecherzyk mniejszy o tydzien. W ten sam dzien robie bete wychodzi 2187 po 48 h powtarzam 2917. Myslicie ze jest jakas szansa ze ta ciaza sie rozwinie? Beta nie za wolno rosnie? Dodam ze pobolewa mnie brzuch.

• Leira Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2018, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sysunia2709 wrote:
    Witajcie jestem w 7 tyg ciazy 6 tydz. 4 dzien. Pierwsze Usg w 5 tyg. 4 dzien pecherzyk w macicy ale lekarz twoerdzi ze mniejszy niz ten tydzien ciazy. Kolejne usg 6 tydzien i 2 dni zas pecherzyk mniejszy o tydzien. W ten sam dzien robie bete wychodzi 2187 po 48 h powtarzam 2917. Myslicie ze jest jakas szansa ze ta ciaza sie rozwinie? Beta nie za wolno rosnie? Dodam ze pobolewa mnie brzuch.

To, że pęcherzyk jest "mniejszy" niż wynika to z OM to norma. Różnica może być do 2 tygodni względem USG. Pobolewanie brzucha też w ciąży jest normalne. Co do bety to ciężko wyrokować - przyrost nie jest spektakularny, ale nie jest też dramatyczny. Powtórz jeszcze betę po świętach to może się coś rozjaśni, bo na tą chwilę nie da się nic stwierdzić.

f2w3ikgnnjbzwgbk.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ