X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Beta slabo rosnie?
Odpowiedz

Beta slabo rosnie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sysunia2709 Nowa

Wysłany: 24 grudnia 2018, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie jestem w 7 tyg ciazy 6 tydz. 4 dzien. Pierwsze Usg w 5 tyg. 4 dzien pecherzyk w macicy ale lekarz twoerdzi ze mniejszy niz ten tydzien ciazy. Kolejne usg 6 tydzien i 2 dni zas pecherzyk mniejszy o tydzien. W ten sam dzien robie bete wychodzi 2187 po 48 h powtarzam 2917. Myslicie ze jest jakas szansa ze ta ciaza sie rozwinie? Beta nie za wolno rosnie? Dodam ze pobolewa mnie brzuch.

• Leira Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2018, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sysunia2709 wrote:
    Witajcie jestem w 7 tyg ciazy 6 tydz. 4 dzien. Pierwsze Usg w 5 tyg. 4 dzien pecherzyk w macicy ale lekarz twoerdzi ze mniejszy niz ten tydzien ciazy. Kolejne usg 6 tydzien i 2 dni zas pecherzyk mniejszy o tydzien. W ten sam dzien robie bete wychodzi 2187 po 48 h powtarzam 2917. Myslicie ze jest jakas szansa ze ta ciaza sie rozwinie? Beta nie za wolno rosnie? Dodam ze pobolewa mnie brzuch.

To, że pęcherzyk jest "mniejszy" niż wynika to z OM to norma. Różnica może być do 2 tygodni względem USG. Pobolewanie brzucha też w ciąży jest normalne. Co do bety to ciężko wyrokować - przyrost nie jest spektakularny, ale nie jest też dramatyczny. Powtórz jeszcze betę po świętach to może się coś rozjaśni, bo na tą chwilę nie da się nic stwierdzić.

f2w3ikgnnjbzwgbk.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ