Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Biały śluz w 6 tc. Czy mam się martwić?
Odpowiedz

Biały śluz w 6 tc. Czy mam się martwić?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Księżna Ekspertka

Wysłany: 7 listopada 2018, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, dziś rano wyleciał sobie bardzo biały śluz wodnisty tak w ilości małej łyżeczki od herbaty i czuję jakby miał zaraz znów wypłynąć. Czy to normalne? Jakieś specjalne bóle mi nie towarzyszą, jedynie takie lekkie jak w czasie okresu.

• Ania0306 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2018, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja cały czas od początku ciąży mam biały i wodnisty śluz. Różne mam dni raz jest go dużo a raz praktycznie wcale. Nie martw się. Martwić byś się mogła jakby ten śluz miał inny kolor co mogłoby świadczyć o infekcji ale biały jest jak najbardziej prawidłowy :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

08.02.2019 ❤ Julka 39t i 1d 2645g 51 cm
    iv09jw4z1f5kql8q.png
  • edwarda20 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2018, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To normalne w ciazy. Zmienia sie gospodarka hormonalna.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

dqprqps6kaqxmc83.png
  • Księżna Ekspertka

Wysłany: 7 listopada 2018, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff, dzięki dziewczyny :). Wolę zapytać tu na forum nawet wydawałoby się o najgłupsze rzeczy, niż czytać różne głupoty w internecie, gdzie same choróbska wymyślają.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ