X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Ból brzucha przed potwierdzeniem
Odpowiedz

Ból brzucha przed potwierdzeniem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sara9555 Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Robiłam test, bo źle się czułam. Jestem przed okresem. Powinien być 26ego. Widzę drugą jasną linię. Dzisiaj jest trzeci dzień mojego złego samopoczucia. Są to bóle brzucha i jest mi niedobrze. Od tygodnia taki ucisk od ud do kolan- ja tak zawsze mam jak mam okres. Pytanie mam co do tych bóli brzucha. Byłam już w ciąży, ale nie pamiętam czy to jest to ćmienie? Ja to opisuję jako taki ból jak przy ?niestrawności?
    Może głupie pytanie, ale wiadomo, takie życie w nieświadomości to jest masakra :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2018, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam podobnie. Okres powinnam mieć 24tego października. Od 3 dni pobolewa mnie brzuch i cały czas odczuwam głód, nawet jak zjem to uczucie głodu nie mija. Dzisiaj doszły jeszcze tak jak by ukłucia w brzuchu i w piersiach.
    Jeżeli chodzi o piersi to bolą mnie one okropnie praktycznie przed każdym okresem, a tym razem bardziej delikatnie i tylko niekiedy swędzą.

Jestem świadoma, że wszystkie te objawy pasują również doskonale do @, więc dopiero jak 24tego nie przyjdzie @ to zdecyduje się na test, ale nie ukrywam, że byłabym szczęśliwa gdyby jednak się udało :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2018, 11:52

• Leira Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sara9555 wrote:
    Hej. Robiłam test, bo źle się czułam. Jestem przed okresem. Powinien być 26ego. Widzę drugą jasną linię. Dzisiaj jest trzeci dzień mojego złego samopoczucia. Są to bóle brzucha i jest mi niedobrze. Od tygodnia taki ucisk od ud do kolan- ja tak zawsze mam jak mam okres. Pytanie mam co do tych bóli brzucha. Byłam już w ciąży, ale nie pamiętam czy to jest to ćmienie? Ja to opisuję jako taki ból jak przy ?niestrawności?
    Może głupie pytanie, ale wiadomo, takie życie w nieświadomości to jest masakra :P

Jak widzisz drugą kreskę na teście, nawet jeśli bladą to GRATULACJE! Jesteś w ciąży :)

A początek ciąży niczym nie różni się od typowych objawów okresowych, czasem nawet plamienie się pojawia w terminie okresu. Od ok. 7-8 tygodnia powinno to minąć i powinny się zacząć typowe objawy ciążowe :)

Nacha lubi tę wiadomość

f2w3ikgnnjbzwgbk.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ