Ból brzucha przed potwierdzeniem
-
Hej. Robiłam test, bo źle się czułam. Jestem przed okresem. Powinien być 26ego. Widzę drugą jasną linię. Dzisiaj jest trzeci dzień mojego złego samopoczucia. Są to bóle brzucha i jest mi niedobrze. Od tygodnia taki ucisk od ud do kolan- ja tak zawsze mam jak mam okres. Pytanie mam co do tych bóli brzucha. Byłam już w ciąży, ale nie pamiętam czy to jest to ćmienie? Ja to opisuję jako taki ból jak przy ?niestrawności?
Może głupie pytanie, ale wiadomo, takie życie w nieświadomości to jest masakra -
nick nieaktualnyJa mam podobnie. Okres powinnam mieć 24tego października. Od 3 dni pobolewa mnie brzuch i cały czas odczuwam głód, nawet jak zjem to uczucie głodu nie mija. Dzisiaj doszły jeszcze tak jak by ukłucia w brzuchu i w piersiach.
Jeżeli chodzi o piersi to bolą mnie one okropnie praktycznie przed każdym okresem, a tym razem bardziej delikatnie i tylko niekiedy swędzą.
Jestem świadoma, że wszystkie te objawy pasują również doskonale do @, więc dopiero jak 24tego nie przyjdzie @ to zdecyduje się na test, ale nie ukrywam, że byłabym szczęśliwa gdyby jednak się udałoWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2018, 11:52
-
sara9555 wrote:Hej. Robiłam test, bo źle się czułam. Jestem przed okresem. Powinien być 26ego. Widzę drugą jasną linię. Dzisiaj jest trzeci dzień mojego złego samopoczucia. Są to bóle brzucha i jest mi niedobrze. Od tygodnia taki ucisk od ud do kolan- ja tak zawsze mam jak mam okres. Pytanie mam co do tych bóli brzucha. Byłam już w ciąży, ale nie pamiętam czy to jest to ćmienie? Ja to opisuję jako taki ból jak przy ?niestrawności?
Może głupie pytanie, ale wiadomo, takie życie w nieświadomości to jest masakra
Jak widzisz drugą kreskę na teście, nawet jeśli bladą to GRATULACJE! Jesteś w ciąży
A początek ciąży niczym nie różni się od typowych objawów okresowych, czasem nawet plamienie się pojawia w terminie okresu. Od ok. 7-8 tygodnia powinno to minąć i powinny się zacząć typowe objawy ciążoweNacha lubi tę wiadomość
-