X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Ból brzucha przed potwierdzeniem
Odpowiedz

Ból brzucha przed potwierdzeniem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sara9555 Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Robiłam test, bo źle się czułam. Jestem przed okresem. Powinien być 26ego. Widzę drugą jasną linię. Dzisiaj jest trzeci dzień mojego złego samopoczucia. Są to bóle brzucha i jest mi niedobrze. Od tygodnia taki ucisk od ud do kolan- ja tak zawsze mam jak mam okres. Pytanie mam co do tych bóli brzucha. Byłam już w ciąży, ale nie pamiętam czy to jest to ćmienie? Ja to opisuję jako taki ból jak przy ?niestrawności?
    Może głupie pytanie, ale wiadomo, takie życie w nieświadomości to jest masakra :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2018, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam podobnie. Okres powinnam mieć 24tego października. Od 3 dni pobolewa mnie brzuch i cały czas odczuwam głód, nawet jak zjem to uczucie głodu nie mija. Dzisiaj doszły jeszcze tak jak by ukłucia w brzuchu i w piersiach.
    Jeżeli chodzi o piersi to bolą mnie one okropnie praktycznie przed każdym okresem, a tym razem bardziej delikatnie i tylko niekiedy swędzą.

Jestem świadoma, że wszystkie te objawy pasują również doskonale do @, więc dopiero jak 24tego nie przyjdzie @ to zdecyduje się na test, ale nie ukrywam, że byłabym szczęśliwa gdyby jednak się udało :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2018, 11:52

• Leira Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sara9555 wrote:
    Hej. Robiłam test, bo źle się czułam. Jestem przed okresem. Powinien być 26ego. Widzę drugą jasną linię. Dzisiaj jest trzeci dzień mojego złego samopoczucia. Są to bóle brzucha i jest mi niedobrze. Od tygodnia taki ucisk od ud do kolan- ja tak zawsze mam jak mam okres. Pytanie mam co do tych bóli brzucha. Byłam już w ciąży, ale nie pamiętam czy to jest to ćmienie? Ja to opisuję jako taki ból jak przy ?niestrawności?
    Może głupie pytanie, ale wiadomo, takie życie w nieświadomości to jest masakra :P

Jak widzisz drugą kreskę na teście, nawet jeśli bladą to GRATULACJE! Jesteś w ciąży :)

A początek ciąży niczym nie różni się od typowych objawów okresowych, czasem nawet plamienie się pojawia w terminie okresu. Od ok. 7-8 tygodnia powinno to minąć i powinny się zacząć typowe objawy ciążowe :)

Nacha lubi tę wiadomość

f2w3ikgnnjbzwgbk.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ