Bóle podbrzusza we wczesnej ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam rozne bole. Najpierw to bylo uczucie pulsowania, potem bole na okres ktore mam do teraz. Lapia, trwaja kilka min i puszczaja, czasem trwaja dluzej. Miewalam tez klujace bole podbrzusza ale to bardziej na poczatku. A teraz mam uczucie rozpychania podbrzusza, jakbym tam miala jakas ciezka kulke no i bole na @ tez sa
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
bobo_frut wrote:mnie kuje prawy jajnik, a z niego była właśnie owulacja, czy to może być przez ciałko żółte, które się w nim tworzy właśnie? czy powinnam się tym bólem stresować? od razu mówię, że byłam u lekarza i jeszcze mniej wiem niż wiedziałam wcześniej...
Mnie od czasu do czasu kłuje jajnik prawy, ginekolog mówiła, że właśnie ma to związek z ciałkiem żółtymbobo_frut lubi tę wiadomość
Luteina 100mg x 2
-
nick nieaktualny
-
Witajcie Dopiero się rozkręcamy Dziś zobaczyłam II na teście. Natomiast właśnie czuję takie lekkie ciągnięcie oraz delikatne pobolewanie prawego jajnika. Lekarz kazał mi brać luteinę, jeśli pozytywnie zatestuję, ale dopiero mogę się do niego zgłosić w środę (jeśli w ogóle będzie) bo teraz jestem poza domem. We czwartek zacznie się tzw 6 tydzień ciąży więc to takie zupełne początki Miałyście tak? To mój pierwszy pozytywny test ever stąd moje obawyJuż razem
-
Ja mam bol jak na miesiaczke. Czasem promieniuje do plecow. Nie wiem co robic. Bylam wczoraj u lekarza i mowilam - powiedzialz ze nie powinno byc takich boli. I nic wiecej. Super pomoc.
Biore nospe... Mam duphaston... Boje sie ze to cos zlego. Dodam ze boli tylko wieczorami. Po nospie mija. Ale jak nospa puszcza to znow boli.Olinek jest już na świecie - skrajny wcześniaczek z wadą nerek - ale dzielnie walczy!
-
Moja ciąża (nawet jeszcze niepotwierdzona przez lekarza) jest bardzo wczesna. 4tc 3d . I przyznam szczerze, że póki jest tak na spokojnie, że lezę, siedzę, za dużo się nie ruszam to jest ok. Ale jak zrobiłam parę rundek po schodach na dół i do góry, poszłąm do sklepu to czułam takie mocne klucie..ale nie w podbrzuszu tylko jakby lewy jajnik. A całkiem niedawno tak mnie chwyciło, że aż się w pół zgięłam i oddechu złapać nie mogłam... Ale przeszło. Teraz kluje tylko tak chwilami i dużo lżej.
Wizyta u lekarza we wtorek.
Mam nie panikować skoro przeszło?
Żadnych plamień, krwawień ani nic...
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnyDziewczęta prosze o pilną pomoc!! jestem w 11 tyg., miałam dziś dużo załatwiania i dużo chodzenia, dopadł mnie okropny ból podbrzusza jak w trakcie miesiączki tylko silniejszy, po pół godzinie przeszedł, ale po godzinie znowu wróciło i nadal trwa - nie wiem co robić, nie mogę się za bardzo ruszać. Nie krwawię. W bardzo wczesnej ciąży miałam bóle najpewniej związane z rozciąganiem się macicicy ale dużo krótsze. Nie wiem co robić. jechać na pogotowie??
-
Uczucie ciągnięcia, dyskomfortu, pobolewania są normalne, ale nagłe, silne, rwące, skurczowe bóle powinny być jak najszybciej skontrolowane i powinno sie wykluczyc zagrozenie - jedz, chocby zeby sie uspokoic i byc pod opiekąBartuś❤️
09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić