Bóle podbrzusza we wczesnej ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBardzo mi przykro Rose.
A cykle jakie masz regularne czy nie?
Ja zawsze miałam 28.29 dniowe, dwa dni spoznila się @ więc zrobiłam tescik rano i od razu wyskoczyły 2 grube kreseczki. Byłam w szoku i przeszczesliwa o 6 rano mężowi zrobiłam pobudk, od razu
Może lepiej zrób test będziesz miała pewność, żeby się nie stresować.
Ja miałam kilka razy kłócia w terminie @ i byłam wręcz pewna ze dostałam, Leciałam sprawdzić kilka razy ale jednak nie.. jak wiadomo nie zawsze muszą być objawy na,samym początku ciazy. 3mam kciuki -
magdaa1208 wrote:Witam . Nie wiem co mam już robić . Robiłam sobie 4 testy ciazowe wszystkie pozytywne. Bylam wczoraj u ginekologa i powiedzial mi ze w ciazy nie jestem w 100% i przepisal mi anty.. Dodam ze wczesniej mialam peknietego torbiela na jajniku . Aktualnie mam krwawiaca nadżerke oraz silna anemie co robic ? Ostatnia miesiaczke mialam 19 kwietnia .
Zrob BETA z krwi a potem za 2 dni powtórz i bedzie jasnośc w Twoim przypadkuCzekamy na ciebie CÓRECZKO -
Mam pytanie odnośnie bólu brzucha. Jestem na samym początku ciąży, 18 dni po owulacji i dzisiaj od rana kłuje mnie w prawym boku bardziej na wysokości pępka i nie wiem czy to normalne czy to ma związek z ciążą czy to może zwykłe dolegliwości jelitowe, miała tak któraś?
-
nick nieaktualnyJa po bólach podbrzusza zorientowałam się że powinnam zrobić test ciążowy. Były bardzo silne i ostre, sądziłam że to pęcherz. Od samego początku ciąży brałam NO-SPE regularnie i na początku luteinę. Później NO-SPE, Furagin i Duphaston bo doszły problemy z pęcherzem. Dopiero w 13tc. bóle ustały, dostałam jeszcze jedno opakowanie Duphastonu i po jego wybraniu póki co wszystko jest w porządku.
Tynia lubi tę wiadomość
-
Ja miałam tak silne kłucia podbrzusza, trwające co prawda chwilkę, ale dosłownie na chwilę drętwiałam i kuliłam się z bólu. Z racji tego że przez całe życie miałam niewyobrażalnie bolesne miesiączki, myślałam że to właśnie @
-
Hej, jestem tu nowa:)
Dolaczam po otrzymaniu wyniku bety 245mIU/ml i II kreseczkami:-)
Mnie tez boli podbrzusze, raz od lewej a raz od prawej strony. Ponoc to normalne w 4tc. Ale na wszelki wypadek nie przemeczam sie,i duzo odpoczywam
Pozdrowki dla was:) -
nick nieaktualny
-
A delikatne skurcze koncem 4 tygodnia ciąży albo początkiem 5 to coś normalnego? Ciazy jeszcze nie potwierdzilam, dopiero we wtorek ide na bete bo na jutro mam termin @. Po nospie mi przechodzi i pierwszy taki skurcz mialam w środę albo czwartek nad ranem a drugi dziś[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Przeglądnełam cały wątek bo jestem w 5 tc i też mam bóle brzucha. W większości tych, które pisały posty suwaczki zbliżają sie juz do końcówki, albo dzieciaczki szczęśliwie sie urodziły. Ale jest też kilka aniołków i to mnie martwi...
Ja mam uczucie rozpierania na środku brzucha aż do szyjki macicy, nawet wręcz czasami jakby skurcze. Z kolei kłócie pojawia się po bokach brzucha, tam gdzie jajniki. Ból zdecydowanie nasila się po południu i pod wieczór. Bardzo się boję i dlatego umówiłam się dziś do gina. Wg mnie żaden ból nie jest normalny.Synek 12.09.2010 - mój kochany urwisek
Maluszek 12 tc [*] 23.07.2015
-
Sarayu na wizycie nie potwierdzono jeszcze ciąży - podobno za wcześnie, było tylko coś na prawym jajniku, 36 mm, nie ma jeszcze zarodka, nie wiadomo co z tego będzie. U mnie dziś dokładnie początek 5 tygodnia (5tydz. 0 dni). Co do tych bóli- może to być normalne powiększanie się macicy, dostałam duphaston i muszę czekać do następnej wizyty. Nie powiem żeby mnie to całkiem uspokoiło, szczególnie, że ciąża nie jest potwiedzona. Spróbuję zając się czymś przez ten tydzień do następnej wizyty...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 16:53
Synek 12.09.2010 - mój kochany urwisek
Maluszek 12 tc [*] 23.07.2015
-
U mnie pojawiają się bóle przy większym wysiłku lub w stresie. Ostatnio jak mylam podłogi w domu mopem a mam jakieś 80m2 powierzchni podłogowej do umycia to tak mnie bolał brzuch ze musiałam się położyć czułam ze przegięłam. Ale miałam gości i długo nie poleżałam...