brak jakichkolwiek objawow w 6 tygodniu ciazy
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem na poczatku 6 tygodnia i troche mnie martwi, ze nie mam zadnych objawow ciazy oprocz braku okresu (biore progesteron). Nie odczuwam zadnych zmian w piersiach (ani nie sa powiekszone, ani nie bola) Boje sie, czy z ciaza wszytko w porzadku. Wizyte u lekarza mam dopiero w piatek. Czy ktoras z Was tez tak miala?
-
nick nieaktualnyJudyta, ja do 7 tygodnia miałam niebo...nawet mówilismy z mężem że tę ciąże to przejdę bez jakichkolwiek objawów:)
No i zapeszyłam bo zaczeło sie pare dni pozniej...najpierw delikatnie, kilka dni mdłosci i znow przerwa. Wiec ja w stresie do lekarza ze nie mam objawów a ten tylko popatrzył na mnie z politowaniem i powiedział żebym sie cieszyła:)
Dzien po wizycie mdłosci wróciły z podwójna siłą...do tego bóle brzucha, gazy i takie tam;)
Także przyłaczam sie do dziewczyn- ciesz sie kobieto bo potem bedziesz wspominała ten 6 tydzien z rozmarzeniem;)agnieszka1804 lubi tę wiadomość
-
Witam was dziewczynki Jestem właśnie w 6tc . A wg USG powinnam być prawie 8tc
Mam nieregularne cykle ok 37 dni .
Własnie martwią mnie te objawy. Czy piersi powinny pobolewać stale ? Raz bolą bardziej a czasem wcale. No i tak niby jestem senna, zmęczona,bolą mnie plecy i miewam gazy.
Ale ta zmiana natężenia z mocnych do słabych mnie martwi.
Pierwszą ciążę straciłam czy komuś przytrafił się po raz drugi pusty pęcherzyk ? -
Hej ja nie miałam pustych pęcherzyków natomiast co do objawów to bym się nie martwiła. Każda kobieta przechodzi inaczej, ja owszem byłam senna na początku ale piersi nie bolały mnie wcale. Dopiero po 10 tyg bolały tylko sutki po 14 dopiero całe piersi. w nocy potrafią tak zaboleć że się budzę za dnia mniej. za to w pierwszej ciąży bolały od samego początku a wymioty miałam od początku do końca ciąży za to w drugiej ciąży wymioty zaczęły się dopiero po 8 tygodniu i się już skończyły. Jak widzisz nawet druga ciąża u tej samej kobiety może przebiegać inaczej. Czemu się martwisz pustym pęcherzykiem. wg usg 8 tydzień to chyba już widziałaś zarodek czy jeszcze nie ?
-
Pierwszą ciążę poroniłam No właśnie gin powiedziała , że ciąża może być młodsza bo mam nieregularne @ i wg usg powinno być koło 8tc a ja jestem w 6tc.
Kiedy miałam pierwsze usg bylam w 4\5tc i był tylko pęcherzyk z ciałkiem żółtym. -
to chyba na odwrót że z @ wychodzi 8 tc a z usg 6tc bo gdyby z usg był 8 tc to by było coś widać a w 6 tc na usg widać pęcherzyk i jest to normalne
ale trzeba kontrolować czy pokaże się zarodek u mnie pokazał się po 7 tygodniu a w 9 serduszkoBeth86 lubi tę wiadomość
-
No dokładnie , trochę się pogubiłam Własnie dzisiaj rozpoczynam 6tc+1d
Jutro mam wizytę to się okaże -
Dziewczyny dziękuję za wsparcie jesteście kochane :*
Moja dzidzia ma się dobrze , rośnie!!! Dziś zobaczyłam małego kropka jak ładnie pulsuje Gin powiedziała , że jest dobrze a więc przestałam się denerwować
Kolejna wizytę mam za 2 tygodnie :)Nadal mam brać Luteinę ,min do 4 miesiąca
Trzymam za Was wszystkie kciuki , wierzcie że nie warto jednak się martwić bo będzie wszystko dobrze :* Buziaki -
jestem w 6t+2d termin mamy na 06.06 )
-
Jeśli mogę zapytać to skąd jesteś ? Przyśpieszyłaś tą wizytę czy jednak czekasz ?
Oczywiście , że Tobie się również uda , jestem teraz tego pewna !!
Kiedy mi Gin pokazywała moją kropkę to aż nie mogłam uwierzyć w to co widzę i kilka razy pytałam czy wszystko dobrze -
Jednak czekam, dzwoniłam do doktora i kazał mi się niczym nie martwić i doczekać do wizyty. Będzie to akurat 6 tydzień i 6 dzień. Tydzień przed moimi urodzinami, mam nadzieję, że będą bardzo szczęśliwe:) Mogę zapytać po jakim czasie od straty udało Ci się ponownie zajść w ciążę?
Jestem z Piły -
Pewnie , że będą szczęśliwe . Heh to świetny prezent ci się szykuje
Jak tylko gin dała nam zielone światło czyli po drugiej @ od straty to działaliśmy i od razu się udało mimo , że już nawet byłam przekonana , że nic z tego i @ będzie
A tu niespodzianka A ja ze Śląska jestem