X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Brak objawów 5 TC
Odpowiedz

Brak objawów 5 TC

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Jola93 Nowa

Wysłany: 26 lipca, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jestem mega zestresowana :(
    Tydzień temu byłam na usg I był widoczny pęcherzyk ciążowy z pęch. żółtkowym i tarczą zarodka. Przez ostatnie dni byłam nie do życia, bolały mnie piersi, było mi bardzo niedobrze, a dzisiaj (7 tydz + 1)... nic. Mam jedynie bolesne skutki, poza tym czuję się super. Suplementuje progesteron.
    Bardzo się boję, że to zły znak. Powiedzcie proszę, czy któraś z Was tak miała i było wszystko dobrze? :(
    Wizytę mam w poniedziałek wieczorem.

• Bialeekk Autorytet

Wysłany: 28 lipca, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jola93 wrote:
    Dziewczyny, jestem mega zestresowana :(
    Tydzień temu byłam na usg I był widoczny pęcherzyk ciążowy z pęch. żółtkowym i tarczą zarodka. Przez ostatnie dni byłam nie do życia, bolały mnie piersi, było mi bardzo niedobrze, a dzisiaj (7 tydz + 1)... nic. Mam jedynie bolesne skutki, poza tym czuję się super. Suplementuje progesteron.
    Bardzo się boję, że to zły znak. Powiedzcie proszę, czy któraś z Was tak miała i było wszystko dobrze? :(
    Wizytę mam w poniedziałek wieczorem.

Cześć, ja w ogóle nie miałam objawów ciążowych, czułam się jak młody bóg ;)
    Moim jedynym objawem był ból piersi który raz mi bardzo dokuczał, a raz go wcale nie było.
    Dodam, że ja miałam końskie dawki progesteronu+ zastrzyki. Bez stresu :) objawy przyjdą później, albo nie przyjdą wcale ;)

👩🏽 +👱🏽‍♂️+🐈+🍍=❤️

19 cykl siania 🍍

🍼 27.03.2024- MAMY TO!⏸️🍍
    🍼 27.11.2024, godzina 10:10
    3940g wymarzonego synka 🥹👶🏼

07.2025 Biochem 💔

event.png
  • POPROTKA Znajoma

Wysłany: 28 lipca, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ja od samego początku nie mam objawów.
    Żadnych młodości, niewielkie zmęczenie, żadnych zachcianek a jest już 8 TC . Byłam u lekarza wszystko gra. Każda ciąża jest inna. Jedne z nas mają mdłości, senność, zachcianki… a inne czują się zupełnie normalnie. Brak typowych objawów wcale nie oznacza, że coś jest nie tak. To nie powód do niepokoju nasze ciała po prostu reagują na swój sposób.
    Dodam też że objawy mogą być zmienne jednego dnia piersi bolą,a drugiego nie to również normalne i nic złego się nie dzieje.

24.06.2025 ⏸️
    14.06.2025 zarodek rośnij !
    24.06.2025 mamy serduszko ♥️
    4.08- fasolka 2.3 cm tańcuje w brzuchu - termin 7 marca
    29.08.- prenatalne ok !

preg.png
  • Jola93 Nowa

Wysłany: 30 lipca, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za odpowiedzi 💕 rzeczywiście w poniedziałek byłam na wizycie i na razie wszystko dobrze :) moja Pani dr również mnie trochę uspokoiła w tym temacie. Wczoraj już zdychałam i byłam nie do życia, więc chyba rzeczywiście nie ma reguły. Pozdrowienia! ☺️

• Mika1992 Ekspertka

Wysłany: 31 lipca, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    do wczoraj myślałam, że nie mam objawów ale: zaczęłam 5tc i: ból głowy okropny, dzisiaj rano mdłości, a ogólnie to czuję się taka dziwna - w sensie nie mogę się skupić, bierze mnie zmęczenie itp.

👩🏻 33 👦🏻 32
    Starania od 01.02.2025 z 2 przerwami

Jestem wege od ponad 10 lat :)

28.07 - ⏸️, ale niestety ciąża biochemiczna :(
    Nie poddajemy się!

Update 24.09💊: Omega-3, Witamina D3, B12, Magnez, Cholina, Foliany, Laktoferyna, Witamina E, WItamina C, Cynk, Korzeń Maca
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ