Brak objawów 5 TC
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, jestem mega zestresowana
Tydzień temu byłam na usg I był widoczny pęcherzyk ciążowy z pęch. żółtkowym i tarczą zarodka. Przez ostatnie dni byłam nie do życia, bolały mnie piersi, było mi bardzo niedobrze, a dzisiaj (7 tydz + 1)... nic. Mam jedynie bolesne skutki, poza tym czuję się super. Suplementuje progesteron.
Bardzo się boję, że to zły znak. Powiedzcie proszę, czy któraś z Was tak miała i było wszystko dobrze?
Wizytę mam w poniedziałek wieczorem. -
Jola93 wrote:Dziewczyny, jestem mega zestresowana
Tydzień temu byłam na usg I był widoczny pęcherzyk ciążowy z pęch. żółtkowym i tarczą zarodka. Przez ostatnie dni byłam nie do życia, bolały mnie piersi, było mi bardzo niedobrze, a dzisiaj (7 tydz + 1)... nic. Mam jedynie bolesne skutki, poza tym czuję się super. Suplementuje progesteron.
Bardzo się boję, że to zły znak. Powiedzcie proszę, czy któraś z Was tak miała i było wszystko dobrze?
Wizytę mam w poniedziałek wieczorem.
Cześć, ja w ogóle nie miałam objawów ciążowych, czułam się jak młody bóg
Moim jedynym objawem był ból piersi który raz mi bardzo dokuczał, a raz go wcale nie było.
Dodam, że ja miałam końskie dawki progesteronu+ zastrzyki. Bez stresuobjawy przyjdą później, albo nie przyjdą wcale
-
Dziewczyny, ja od samego początku nie mam objawów.
Żadnych młodości, niewielkie zmęczenie, żadnych zachcianek a jest już 8 TC . Byłam u lekarza wszystko gra. Każda ciąża jest inna. Jedne z nas mają mdłości, senność, zachcianki… a inne czują się zupełnie normalnie. Brak typowych objawów wcale nie oznacza, że coś jest nie tak. To nie powód do niepokoju nasze ciała po prostu reagują na swój sposób.
Dodam też że objawy mogą być zmienne jednego dnia piersi bolą,a drugiego nie to również normalne i nic złego się nie dzieje.24.06.2025 ⏸️
14.06.2025 zarodek rośnij !
24.06.2025 mamy serduszko ♥️ -