Brak objawów 5 TC
-
Hej dziewczyny czy któraś z Was miała podobnie ?
Jestem w 5 tc i wgl nie czuje, że w niej jestem oprócz lekko tkliwych piersi, które mam wrażenie przestają boleć i czasem chwilowych bólów w podbrzuszu nic nie czuję.24.06.2025 ⏸️
14.07. 2025 - wizyta, zarodek - wszystko ok -
mam podobnie, obecnie 5/6 tydzień i w sumie objawów praktycznie nic, oprócz ciągnięcia czasem podbrzuszs. Najbardziej męczy mnie że ciągle mi gorąco a po jakimś większym wysiłku czuję że się znacznie wolniej regeneruje. Objawy więc są ale takie nieoczywiste, związane z wewnętrznymi odczuciami.👩🏻 37
🧑🏻 42
🔹05.2023 przywrócenie regularnych okresów 28/30 dni❤️ i start naturalnych starań
🔹08.2023 hormony❌ niski estrogen, niski progesteron, niski korytyzol, niski testosteron, lekka niedoczynnośc tarczycy i więcej... ale owulacja jest 🍀
🔹09.2023 ❌ciężki atak AZS i walka o zdrowie 😭
🔹10.2023 start diety carnivore i protokołu jodowego
🔹12.2023 powrót owulacji ❤️ po pustych cyklach!
🔹11.2024 sono-HSG - wszystko drożne
🔹12.2024 żywe plemniki u partnera 1%, mała objętość... analizujemy co pomaga i po kolei wdrażamy
🔹02.2025 moje KIR może być problemem dla implantacji...
🔹03.2025 start naświetlania podczerwienią dla partnera
🔹05.2025 start metody Wima Hofa + praca z Reiki dla mnie
🔹06.2025 Pozytywny test, mamy to ❤️
20.06. beta 338
23.06. beta rośnie! 1107 (przyrost 120%...) -
W 5tygodniu czy 6 nie musi być szczególnych objawów. Jeśli Cię to uspokoi, zbadaj progesteron z krwi - on może być odpowiedzialny za bolesne piersi. Jeśli będzie niski, może trzeba dosuplementowac.05.2024 - ciąża bez starań, poronienie
10.2024 - początek starań o nasze marzenie ❤️ -
Witam serdecznie, jestem w 5w6d ciazy, dostałam dość mocne plamienia w 5w3 dni lekarz zobaczył ze jest wszystko dobrze, crl 0.1 mm
m, ys 0.21mm i gs 8mm, 2 dni leżałam i znowu mam ale tym razem malutkie plamienie. Myślicie ze to normalne ? Temp nadal podwyzszona, piersi bola lecz nie tak mocno jak na samym początku. Mialam jedno poronienie więc od razu biore progesteron. Martwię sięczy wy mialyscie też plamienia leciutkie i było wszystko dobrze ? Biore też clexane... pozdrawiam i życzę dużo sily wszystkim
-
Hej
Witajcie mam 39 lat i wg USG z 05.07.2025 jestem w 7 tygodniu ciąży. Slychac i widać było serduszko Jest to ciąża po stracie 4 lata temu zaszłam w ciążę jednak skończyło się zabiegiem diagnoza puste jajo płodowe przez 4 lata próbowaliśmy na różne sposoby łącznie z kliniką niepłodności bez rezultatu niestety zaproponowano nam invitro nie chcieliśmy i tak po 4 latach udało się naturalnie gdzie byliśmy pogodzeni że już w ciąży nie będę.
Ale nie o tym jedyny objaw jaki miałam (prócz braku miesiączki) to bardzo nabrzmiały mi piersi i bolały z racji na plamienia w zeszłą sobotę dostałam
Duphaston 3x2 tabletki
Duomox na 5 dni 2x1 tabletka
Plamienia ustały jednak jedyne co mnie martwi to że piersi trochę „sflaczały” oraz przestały boleć została tylko tkliwość w sutkach przy dotyku
Teraz wizytę mam 14.07.2025 i panikuje że coś jest nie tak -
Hej
rozumiem twój strach. Ja jestem po stracie w lutym w 6 tygodniu,więc biorę teraz 2x2 duphaston. Teraz jestem znowu w ciąży jakoś 5+5 i każdego dnia sprawdzam piersi. Mam wrażenie że od wtorku sflaczały więc co dwa dni w panice robię betę i progesteron i jest ok. W czwartek miałam USG i ciąża wychodziła nawet na starsza niż z OM.
Ani teraz ani w pierwszej ciąży (donoszona, zdrowy chłopak) nie miałam żadnych objawów oprócz braku @ i tych piersi. Nie wiem czy cały czas były tak nabrzmiałe w pierwszej ciąży bo ich tak panicznie nie sprawdzałam jak teraz po stracie.
Nie wiem czy cię tym pocieszyłam.
Wierzę że w poniedziałek będzie wszystko w porządku, koniecznie daj znać ❤️ -
Biochemiczka wrote:Hej
rozumiem twój strach. Ja jestem po stracie w lutym w 6 tygodniu,więc biorę teraz 2x2 duphaston. Teraz jestem znowu w ciąży jakoś 5+5 i każdego dnia sprawdzam piersi. Mam wrażenie że od wtorku sflaczały więc co dwa dni w panice robię betę i progesteron i jest ok. W czwartek miałam USG i ciąża wychodziła nawet na starsza niż z OM.
Ani teraz ani w pierwszej ciąży (donoszona, zdrowy chłopak) nie miałam żadnych objawów oprócz braku @ i tych piersi. Nie wiem czy cały czas były tak nabrzmiałe w pierwszej ciąży bo ich tak panicznie nie sprawdzałam jak teraz po stracie.
Nie wiem czy cię tym pocieszyłam.
Wierzę że w poniedziałek będzie wszystko w porządku, koniecznie daj znać ❤️
Hejbyłam na wizycie mamy 8+5 bije serduszko i jest wszystko w porządku
Biochemiczka lubi tę wiadomość
-
Ja jeszcze poczekam, w piątek mam luxmed ale nawet nie wiem czy będzie usg bo czytałam że zaczęli coś kręcić i nie robią usg a u mojej ginekolog dopiero będę 31.07
póki co odliczam do momentu aż ostatnio straciłam ciąże, jeszcze kilka dni i może odetchnę
natomiast piersi znowu nabrzmiały wiec chyba jest dobrze
Anek86 lubi tę wiadomość
-
Hej , ja miałam objawy od momentu zagniezdzenia, bóle podbrzusza, zawroty głowy, uczucie goraca.
aktualnie 32 dc , beta z wczoraj 78 , progesteron 16 ng/ml , bóle podbrzusza jakby ustały. zostały bolące i tkliwe sutki.
euthyrox 37,5 mg
Metformax 500 3x1
Ovarin
wit D3
Wit B Complex