Detektor tetna - angel sounds. Od kiedy?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTak, to tez moze miec wpływ. Mi sie pierwszego dnia tez nie udalo, sprobowalam dwa dni pozniej i wstyd sie przyznac ile szukalam, ale myślę ze z przerwami trwalo to łącznie z godzinę. Nie chce juz wiecej robic tego tak długo i mam dzisiaj stresa, bo chce i nie chce. Mialo to urzadzenie uspokajac a jest przeciwnie. Ech...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi się udało usłyszeć dopiero w okolicy 13/14 tygodnia. Bardzo mnie to uspokajało i słuchałam codziennie wieczorem aż do momentu, kiedy zaczęłam czuć ruchy dziecka. Potem czasem też mi się zdarzało, jak mała się długo nie ruszała.
06.2016 [*] Aniołek 6 tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLyanna wrote:Mi się udało usłyszeć dopiero w okolicy 13/14 tygodnia. Bardzo mnie to uspokajało i słuchałam codziennie wieczorem aż do momentu, kiedy zaczęłam czuć ruchy dziecka. Potem czasem też mi się zdarzało, jak mała się długo nie ruszała.
A kiedy słuchałaś pierwszy raz? -
Kupiłam około 12 tygodnia. Pierwsze próby były nieudane i denerwowałam się, że coś jest nie tak. Ale potem (po wizycie u ginekologa), jak już wiedziałam gdzie dokładniej jest dziecko, to było lepiej. Chociaż nieraz zdarzało się, że znalezienie tętna zajmowało mi ze 20 minut - czasem mąż pomagał, jak widział że ja zaraz będę płakać, bo nie mogę znaleźć serduszka. Na początku używałam żelu do USG, potem zwykłej oliwki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2018, 15:25
06.2016 [*] Aniołek 6 tc -
nick nieaktualnyPrzyznam, że trochę mnie uspokoiłaś! Próbowałam jeszcze raz i wydaje mi się, że udało mi się znaleźć tętno dziecka ale dosłownie na 5 s. potem ręka mi drgnęła i zgubiłam. Ale nie dam sobie głowy uciąć, że to było to. Pójdę do lekarza dla pewności.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny