SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Wiesz, że jest ważny. Ale czy wiesz, który, kiedy i dlaczego?
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Dobry ginekolog - szczecin
Odpowiedz

Dobry ginekolog - szczecin

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • martaa14 Przyjaciółka

Wysłany: 30 listopada 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kogo polecacie prywatnie ? a kogo na NFZ?

m6jvo8rgtd70ljl9.png
    f2w3csqv3m15yhk0.png
  • frotka Znajoma

Wysłany: 1 grudnia 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj! Ja w pierwszej ciąży chodziłam do D. Dębskiej- Jaroszewicz. Uważam, ze bardzo dobrze opiekowała się mną, dlatego teraz też postanowiłam, że ona będzie moim lekarzem prowadzącym. Przyjmuje na NFZ. Na usg chodziłam do Węgrzynowskiego (ceny dość wysokie). Raz korzystałam tez z usług Czajkowskiego, (gdy nie mogłam dostać się do Węgrzynowskiego). W 13 tygodniu powiedział mi, ze urodzę dziewczynkę i potwierdziło sie. Siostra z kolei bardzo poleca Engel (przyjmuje prywatnie). Podczas pobytu w szpitalu (z powodu poronienia) poznałam męża tej lekarki - Engel. Okazał się jedynym wyrozumiałym i empatycznym lekarzem na całym oddziale. Jedynym, który przyszedł do mnie i wytłumaczył, co się ze mną dzieje. Byłam mu wtedy bardzo wdzięczna. Nazywa się Hajdasz, czy jakoś tak :) A ty do kogo chodzisz?

geq4dq3.png
    m3sxikgn5f1i089j.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ