X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Dobry ginekolog - szczecin
Odpowiedz

Dobry ginekolog - szczecin

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • martaa14 Przyjaciółka

Wysłany: 30 listopada 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kogo polecacie prywatnie ? a kogo na NFZ?

m6jvo8rgtd70ljl9.png
    f2w3csqv3m15yhk0.png
  • frotka Znajoma

Wysłany: 1 grudnia 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj! Ja w pierwszej ciąży chodziłam do D. Dębskiej- Jaroszewicz. Uważam, ze bardzo dobrze opiekowała się mną, dlatego teraz też postanowiłam, że ona będzie moim lekarzem prowadzącym. Przyjmuje na NFZ. Na usg chodziłam do Węgrzynowskiego (ceny dość wysokie). Raz korzystałam tez z usług Czajkowskiego, (gdy nie mogłam dostać się do Węgrzynowskiego). W 13 tygodniu powiedział mi, ze urodzę dziewczynkę i potwierdziło sie. Siostra z kolei bardzo poleca Engel (przyjmuje prywatnie). Podczas pobytu w szpitalu (z powodu poronienia) poznałam męża tej lekarki - Engel. Okazał się jedynym wyrozumiałym i empatycznym lekarzem na całym oddziale. Jedynym, który przyszedł do mnie i wytłumaczył, co się ze mną dzieje. Byłam mu wtedy bardzo wdzięczna. Nazywa się Hajdasz, czy jakoś tak :) A ty do kogo chodzisz?

geq4dq3.png
    m3sxikgn5f1i089j.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ