X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Dobry ginekolog - szczecin
Odpowiedz

Dobry ginekolog - szczecin

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • martaa14 Przyjaciółka

Wysłany: 30 listopada 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kogo polecacie prywatnie ? a kogo na NFZ?

m6jvo8rgtd70ljl9.png
    f2w3csqv3m15yhk0.png
  • frotka Znajoma

Wysłany: 1 grudnia 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj! Ja w pierwszej ciąży chodziłam do D. Dębskiej- Jaroszewicz. Uważam, ze bardzo dobrze opiekowała się mną, dlatego teraz też postanowiłam, że ona będzie moim lekarzem prowadzącym. Przyjmuje na NFZ. Na usg chodziłam do Węgrzynowskiego (ceny dość wysokie). Raz korzystałam tez z usług Czajkowskiego, (gdy nie mogłam dostać się do Węgrzynowskiego). W 13 tygodniu powiedział mi, ze urodzę dziewczynkę i potwierdziło sie. Siostra z kolei bardzo poleca Engel (przyjmuje prywatnie). Podczas pobytu w szpitalu (z powodu poronienia) poznałam męża tej lekarki - Engel. Okazał się jedynym wyrozumiałym i empatycznym lekarzem na całym oddziale. Jedynym, który przyszedł do mnie i wytłumaczył, co się ze mną dzieje. Byłam mu wtedy bardzo wdzięczna. Nazywa się Hajdasz, czy jakoś tak :) A ty do kogo chodzisz?

geq4dq3.png
    m3sxikgn5f1i089j.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ